neděle 30. října 2016

Fotbal: Žáci dneska brali první vítězství!

V letošním ročníku okresních fotbalových soutěží máme přihlášeno i společné družstvo žáků Božice/Břežany, Většina hráčů je z Božic včetně obětavého trenéra a vedoucího týmu Pavla Michaloviče, další pak z okolních obcí Mackovic, Pravic, Hevlína, možná i dalších.
Žáci OP: Božice - Suchohrdly u Zn. 1:0 (0:0). Branku dal Tobiáš Drechsler.


Komentář k dnešnímu utkání i celé podzimní sezoně si přečtěte zde:

Dnes v neděli 30.10.2016 sehráli žáci Božice/Břežany poslední zápas podzimu proti favorizovanému výběru žáků Suchohrdly u Znojma 1:0 ( první zápas jsme prohráli 21:0). Nutno podotknout, že oproti minulému  zápasu jsme hráli vytrvale a pozorně v obraně a díky výbornému výkonu brankáře Jardy Škrabala udrželi i čisté konto. V utkání, které  nebylo moc bohaté na střely, jsme přeci jen byli šťastnější a díky Tobiášovi Drechslerovi, který vstřelil vítěznou branku, jsme zaslouženě vyhráli. Nebylo to dnes ale jen o těchto dvou hráčích, ale o celém týmu, který bojoval od začátku do konce.

Chci poděkovat všem, kteří mi s trénováním a chodem týmu celý podzim pomáhali, rodičům, kteří pomáhali s dopravou a chodí nám fandit a samozřejmě hráčům a hráčkám, kteří pravidelně chodí na tréninky a na zápasy.
Děkuji všem a doufám, že se po zimní přestávce opět sejdeme na hřišti.
                                                   Pavel Michalovič

Sestavy obou družstev:

PS. Jen bych doplnil, že i v celku hostí hráli hráči, kteří mají vztah k Božicím, neboť jejich máma je zdejší rodačka. Byl to kapitán Radovan Mrňa a jeho mladší brácha Jan.

1 komentář: