pátek 14. října 2016

Správa a údržba silnic nezvládla značení objížděk v Božicích

Ke slepé ulici přibyl
zákaz vjezdu nad 3,5 t
Chaos a zmatek díky nedotaženému znační objížděk vládne v současnosti v Božicích. A všichni se ptáme: Kdo může za špatnou koordinovanost oprav mostu v Zámlýní (ještě pořád není hotov) a zahájení rekonstrukce okružní křižovatky?


Před týdnem jsem tady uváděl oficiální rozpis uzávěrek a tam bylo uvedeno, že uzávěra přes Božice začne v pátek 14.10.2016. Kýho šlaka! Už od začátku týdne se tady pracuje a za pochodu se mění a doplňuje značení neprůjezdnosti.
Shodli jsme se všichni bez výjimky, že v obci je značení totálně špatné a nedostatečné a že cizí řidiči tady tápou. Např. u mackovického kruháku není jedna značka, která by řidiče upozornila, že průjezd Božicemi je omezený!
Dneska tady během celého dne úřadovala policie, ale co prosím vás mají policisté dělat s nešťastníky??? Mají je ještě ke všemu pokutovat? Kudy třeba mají přes Božice projíždět kombajny? Myslel na to někdo?
Otázek několikanásobně víc než odpovědí. Je třeba s tím přes víkend něco dělat.
      (lan)


6 komentářů:

  1. Asi se s tím nic přes víkend nedělalo,nákladní auta nad 3,5t tudy jezdí dál,zejména p.Zatloukal plně naložený kukuřící(liazka +vlek) tudy jezdí celý víkend i dnes několikrát za den.K tomu když někdo nechá stát auto u domu(z místních bydlících a nových stavitelů),nedá se tudy projet a řidiči troubí jak zběsilí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se p. Janu Zatloukalovi, že jsem pustil diskuzní příspěvek, který se ho osobně dotýkal. J. Zatloukal měl na průjezd povolení Obecního úřadu Božice podobně jako třeba Ing. Vybíral z Agropodniku Mašovice. Nic mimořádného se nestalo a na průjezdy těžké nákladní techniky (dneska hlavně vozidel stavební firmy, která dělá kruhový objezd a přilehlou silnici k nádraží) jsme si už zvykli. Již brzy bude vše hotovo a my zapomeneme, že se tady vůbec kdy jezdilo.

      Vymazat
  2. Tak, tak a to 50 km rychlost za hodinu nikomu nic neříká, hlavně nákladnímu autu Liaz

    OdpovědětVymazat
  3. Zatloukal je radní,ten může....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda,ten Jeňa někomu leží v žaludku

      Vymazat
  4. Dělá si to sám svým chováním,ale tady nejde vúbec o Zatloukala,bud budou značky dodržovat všichni,nebo pozbývají jinak smysl a dopravní omezení je k ničemu a mohou tudy jezdit i ostatní a objíždka je zbytečná.

    OdpovědětVymazat