pondělí 6. listopadu 2017

Božický hráč ve Znojemské hokejové lize

Ani letos nechybí na soupisce některého z účastníků Znojemské hokejové ligy 2017/2018 božický hráč. Letos jsem na soupisce týmu HC Tigers Znojmo objevil hráče s číslem 76 našeho fotbalového kapitána Jirku Pavelčíka.


Se skromností sobě vlastní svoji hokejovou kariéru drží pěkně pod pokličkou a v tajnosti, takže nemám ani k dispozici žádnou jeho hokejovou fotografii. Možná bychom ho příjemně překvapili, kdybychom v úterý 7.11.2017 zajeli do Nevoga Arény ve Znojmě na zápas HC Tigers Znojmo - HC Kojoti Vémyslice. Zápas to bude určitě kvalitní a na úrovni, protože Kojoti bojují o vedení v Divizi B1 a navíc jsou loňskými vítězi Znojemské hokejové ligy.
Jestli najdu pochopení doma a budu mít k dispozici auto (jde do servisu na výměnu oleje a drobnou opravu), tak se s vámi některými možná potkám večer na zimáku ve Znojmě. Zápas začíná až ve 22:15 h. Je to dost pozdě, ale aspoň máme všichni čas a nemusíme se vymlouvat, že musíme cosi kdesi dělat. Jura v hokejové zbroji a při střelecké chuti (zatím se trefil 3x), to by přece mohl být jeden z nezapomenutelných zážitků našeho života! :-)

                  (lan)






2 komentáře:

  1. Tak o nic jste nepřišli 4:0 jsme lehli a já nedal dva nájezdy :-). Jinak ale proti prvním a ambicioznim celkem dobrej hokej...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeme rádi, když se i příště dozvíme, jak Tygři váleli. Jen je mi záhadou, kde se ve Vémyslicích vzali tak dobří hokejisti? :-) To tam snad hrají nějací vysloužilí Třebíčáci či co?

      Vymazat