sobota 14. dubna 2018

Fotbal IV.C: Podejte si ruce, nebo vás vysypu!

Přišel jsem na zápas až v průběhu poločasu. Zamířil jsem nejdříve mezi diváky, kde jsem viděl Pavla s ortézou a berlemi. Poločas jsem pak strávil mezi svými na ochozu a tudíž vím o utkání všchno.
IV.C: Božice B - Valtrovice 3:4 (1:2). Hattrick si připsal Džamp.


V naší sestavě se objevil Jura na stoperu a Džamp na levé záloze. Toto duo mělo velký podíl na tom, že jsme statečně odolávali dravcům z Valtrovic. Zvláště hráči číslo 10 a 11 byli trvalou hrozbou naši branky a určitě by se třeba taková desítka vyjímala i v našem "Ačku"! Kromě tří branek první půle jsem neviděl ani zranění našeho hráče Ludwy, který ve snaze zpracovat špatně hozený aut spadl na rameno tak nešťastně, že si zlomil klíční kost.
Vedli jsme 1:0, když Džamp proměnil penaltu po faulu na Toma ve vápně. Hosté vyrovnali z přímáku a do vedení šli po úspěšném zakončení rychlého brejku. A to ještě Honza v bráně nejméně dvě gólovky v první půli vychytal.
Další akce hostů byla tak nečekaně rychlá, že jsem si ani nestačil nachystat foťák a ve 47´jsme prohrávali už 1:3! Pak však přišly dvě šťastné chvíle Davida Švejdíka. Nejdříve v 53´potáhl míč, napřáhl a z dálky umístil do sítě na 2:3. Poté v 61´kopal Jura přímák, Žap si skvěle naběhl a hlavou vyrovnal na 3:3. Zdálo se, že zápas dohrajeme, i když do hry kromě Ludwy nemohl pro obnovené zranění zasáhnout ani Kuba Zifčák a tak jsme všichni čekali na spasitele. Zamotaná byla situace v 80´, ale dobrý sudí Krula nám neuznal gól. Do hry byl vypuštěn Kraken, ale málem hrací plochu zase rychle opustil (viz foto ke konci). "Podejte si ruce, nebo vás vysypu," zavelel sudí Krula a  hráči pochopili, že tady už jdou žerty stranou.
Hosty to nějak povzbudilo k závěrečnému tlaku a nečekaný padáček v 87´ skončil za Honzovými zády. V 90´ jsme dostali poslední možnost vyrovnat. Jura kopal VPK, míč prošel zdí, ale gólman hostů byl na místě a pokryl jej. No jo.... Tak zase příště.

                   (lan)













































Žádné komentáře:

Okomentovat