neděle 29. dubna 2018

Posílená Benfika nechala body Chorvatsku

Ze zápasu Božice B - Jiřice jsem viděl posledních deset minut, břevno, výborný zákrok hostujícího gólmana a naši marnou snahu strhnout vítězství na naši stranu
IV.C: Božice B - Jiřice 3:3  (0:2). Naše branky: 2x Jiří Škrabal, 1x Robert Lysák.


Nejlepším naším mužem na hřišti byl Jirka Škrabal. Trojice zkušených hráčů - KaKá, Džamp a Bojar - doplněná Lukym se marně snažila ztéci bránu soupeře. Tom padl ve vápně, ale nebylo to vinou soupeře a píšťalka zkušeného sudího Fojtíka zůstala němá.
Podle zápisu jsme dokonce prohrávali 0:3 a tak můžeme být vlastně za bodík rádi. Jinak, ale hoši, příště od vás čekáme plný bodový zisk. A to i přesto, že soupeř ve slušivých nových dresech připomněl kořeny svých předků, kteří do Jiřic přišli po roce 1945 z Chorvatska. To cením, že se takto symbolicky hlásí k zemi svého původu. V Česku to partyzáni nikdy neměli moc lehké....

Už v 5´ si dal Zdeněk vlastence. Do poločasu přidal hosté ještě jeden gól a šli do šaten s vedením 0:2. Když v 50´ zvyšovali na 0:3, zdálo se být o výsledku utkání rozhodnuto. Dvěma brankami Jirky Škrabala jsme snížili na 2:3 a Bojar v 73´ srovnal stav zápasu na 3:3. Víc už jsme ale nedokázali.
Přesto po zápase bylo v kulturním stánku rušno a živo, což je patrné z fotografií, které jsem pořídil přes hlavu naslepo.

                (lan)
































Žádné komentáře:

Okomentovat