středa 25. dubna 2018

Když Božicemi brázdil Vladimír Železný

Správný politik, který to s námi myslí upřímně, jistě neváhá a zavítá do Božic. Třeba v rámci předvolební kampaně. Tak jsme tady měli v roce 1996 nynějšího čerstvého poradce prezidenta Miloše Zemana, kdysi nejpopulárnějšího českého politika a výborného ministra průmyslu a obchodu Vladimíra Dlouhého, a v roce 2002 ředitele TV Nova a poté senátora za Znojemsko Vladimíra Železného.


Na třetí výraznou politickou osobnost, která bude vážit cestu do Božic, zatím čekáme. Zatím se tady producíruje "druhá liga", kterou většina z vás ani nezná a kdybyste některého z těchto politiků potkali na božické návsi, tak ho ani nepoznáte a budete ho spíš považovat za jednoho z nových božických občanů.

Vystoupení Vladimíra Dlouhého, na jehož zajištění jsem se osobně podílel, se odehrálo před kulturním domem. Vladimír Železný se návštěvě Božic věnoval o víkendu a jeho návštěva byla časově i programově bohatší. Několik fotografiemi  z obecního archivu, jejichž autorem je Marek, si dovolím tuto návštěvu Vladimíra Železného připomenout. Současně nám fotografie připomenou, že 16 let od jejich vytvoření znamená v životě lidském poměrně dlouhou dobu a vy jistě poznáte, co všechno se za tu dobu v Božicích změnilo. Hlavně jsme byli všichni mladší ....

Hádanka zní: Poznáte všechny Křídlováky (kterým je vidět do obličeje) na titulním snímku?

                    (lan)


















Žádné komentáře:

Okomentovat