úterý 25. září 2018

Jsme rádi i za bod (dopl.)

Lopíkovi bylo odpískáno
nedovolené držení míče...
Sice s Pumpidem v bráně, ale v poli ještě navíc oslabeni o Džampa a v průběhu zápasu i o zraněného Juru, museli jsme nakonec uznat, že i bod byl v zápase s nebezpečným soupeřem nakonec naším úspěchem.
III.A tř.: Božice A - Vrbovec-Dyjákovičky 1:1 (1:1). Náš vedoucí gól dal Honza Kudlička.


Se Zdenálem a Lopíkem v útoku a se staženým Adamem jsme začali dobře a útočně. Chyběla nám však finální přihrávka a jasná gólovka. To se povedlo až v 18´ Honzovi, který z 18 metrů napálil míč tak přesně, až se zatřepetal v síti. Skoro jsme tomu v první chvíli ani věřit nechtěli a i mně se časomíra vymkla z ruky! Ale gól byl jasný a my jsme vedli 1:0.
Postupně nám však začal docházet dech, nedařilo se nám ani zpracování míče, ani rozehrávka. Za to jsme v 33´ zaplatili vyrovnávacím gólem. A vzpamatovali jsme se až pět minut před koncem poločasu. To už jsme ovšem od 40´ hráli bez zraněného Jury.

Hosté se rozehráli, zdáli se v klidu a pohodě a nebezpečnými výpady byli dost nebezpeční pro Pumpidovu bránu. My jsme bojovali, hráli jsme maximum možného. K tradičním bojovníkům v čele s Honzou K. se dneska přidal Roman a jeho tvrdé střely (třeba v 6´, 45´ nebo 70´) znamenaly pro branku soupeře největší nebezpečí a aspoň jedna si zasloužila proměnit v gól!. Některým hráčům docházely síly a na lavičce zůstával připravený pouze Martin. Patří mu velký dík za jeho poctivý přístup k tréninkům i zápasům.
Je třeba poctivě přiznat, že dvě tutovky neproměnili hosté (v 61´ a 87´) a že se skóre neměnilo bylo i díky výbornému Pumpidovi. My jsme kopali hodně rohů, ale prakticky žádný jsme neproměnili v gólovku. Ani naše "kolotoče" v šestnáctce soupeře nepřinesly očekávaný efekt.

Jak už jsem napsal v úvodu, bojovali jsme a bod byl pro nás dneska úspěchem.



Příští neděli 30.9.2018 jedeme do Křepic. Musíme naladit navigace, protože jsme tam nikdy nikdo nebyli. Jenom tušíme, kde má místní Bayern svoji Allianz Arenu!

          (lan)























1 komentář:

  1. IV.C: Velký Karlov - Božice B 0:7 (0:3)- Naše branky: 1 Zifčák Jakub 19´, 2 Šenkeřík Luboš 34´, 3 Zifčák Jakub 36´, 4 Šenkeřík Luboš 63´, 5 Rauš Tomáš 65´, 6 Soukup Lukáš 77´, 7 Šob Roman 79´. Pískal Jiří Pavelčík "z lidu"

    OdpovědětVymazat