pondělí 24. září 2018

Naše fotbalové naděje se drží (+ akt.foto)

Trojka vpravo: trenér a vedoucí Luboš
 Ralenovský, nejlepší střelec Marek
Pavelčík a "táta" Jiří Pavelčík
Již řadu dvojzápasů mají za sebou naše fotbalové naděje hrající pod hlavičkou Břežany/Božice. Hrají v Okresní soutěži přípravek ve skupině C. Jejich soupeři jsou malí fotbalisté z Tasovic (A a B), Dobšic, Hrádku, Šatova, Jaroslavic, Vrbovce-Dyjákoviček a Šanova. Tedy velmi kvalitní a silní soupeři.


Naši přípravku trénuje Luboš Ralenovský, který je v letošní sezoně i vedoucím týmu a hlavním rozhodčím některých zápasů. Hlavním pořadatelem na domácím hřišti v Břežanech je Jiří Bobek.
Naše přípravka odehrála osm zápasu a nejlépe jí vyšel dvojzápas s Jaroslavicemi. První utkání vyhráli 9:4 a druhý těsně 6:5.
Nejvíc našich branek dosud vstřelil Marek Pavelčík, dále se mezi střelce zapsali David Myška, Štěpán Soukup, Šimon Ralenovský, František Smittal, Valentýna Ďatková, Richard Ďatko a Marek Vodák.

V neděli 30.9.2018 hraje přípravka Břežany/Božice "doma" v Břežanech. Soupeřem našich bude Hrádek. První zápas se hraje v 10 hodin a druhý v 11 hodin. Tak kdo máte chuť, zajeďte naše malé fotbalisty a fotbalistky povzbudit.
                              (lan)

Naše naděje dostávají cenné rady od hrajícího trenéra mužů
Božice A





Žádné komentáře:

Okomentovat