středa 12. prosince 2018

Česko zpívá koledy. Ve středu 12.12.2018 v 18 hodin v Domově

Ani letos nebudou v Božicích chybět koledy. Po loňské velmi úspěšné premiéře se i letošní ročník (již sedmý) celostátní přehlídky Česko zpívá koledy uskuteční v areálu božického Domova (kláštera Maria Hilf) ve středu 12.12.2018 v 18 hodin.


Tak si datum zatrhněte v kalendáři a přijďte si zazpívat pět známých koled. Celá akce se dělá ve spolupráci s vydavatelstvím Vltava-Labe-Press a novinami Deník.
V Božicích se sejdeme v aktivizační místnosti Domova Božice, p.o. Tři koledy, které se budou zpívat, jsou dané. Jsou to: Nesem vám noviny, Narodil se Kristus Pán a Půjdeme spolu do Betléma. O dalších dvou rozhodnete vy svým hlasováním v Deníku nebo na www.denik.cz. Mezi favority jsou např. Štědrej večer nastal, Pásli ovce Valaši, Vánoce, Vánoce přicházejí a řada dalších.

                               (lan)




1 komentář:

  1. Adventní čas si zpříjemnili také v domově důchodců v Božicích. Za svými prarodiči přišli vnuci a vnučky a domov ožil dětským smíchem. „Zapojila se škola, školka, nejmladší účastník měl čtyři a půl roku, nejstarší devadesát,“ prozradila Viera Rydvalová.
    Zdroj: https://znojemsky.denik.cz/zpravy_region/jizni-morava-zpivala-koledy-lide-napekli-pernicky-trileta-divka-se-roztancila-20181212.html

    OdpovědětVymazat