pondělí 3. prosince 2018

Podzim fotbalové přípravky

V sobotu odpoledne naše přípravka ukončila podzimní část. V 16:00 jsme rozvířili vody v božickém Relaxu, kde se sešlo 15 malých fotbalistů. Nikdo neutonul, nikdo se nezranil, slyšet jsme ale museli být až do horních pater. Poté se vytahovala z pece jedna pizza za druhou …



Soutěžní utkání starších přípravek jsme zahájili začátkem září. Došlo k určitému zjednodušení. Nově se hrály dvojzápasy se stejným soupeřem, začátky byly stanoveny na 10:00, tj o hodinu později než jsme byli zvyklí. Ve skupině C, v 8 kolech jsme sehráli 16 zápasů. Postupně jsme narazili celky jako Tasovice, Dobšice, Jaroslavice a další. Podařilo se nám vyhrát dvojzápas s Jaroslavicemi a remizovat v Tasovicích. Mezi naše nejčastější střelce patřili:
·         Marek Pavelčík  22 branek
·         Šimon Ralenovský 8 branek
·         David Myška 7 branek
·         Ondřej Soukup, František Smittal po 5 brankách
·         Štěpán Švec 3 branky

Po odehraném posledním kole 21.10. jsme nepověsili kopačky na hřebík. Páteční tréninky jsme absolvovali u nás na hřišti a poté v břežanské hale. Sehráli jsme dva přátelské zápasy proti Práčím a to jak starší, tak i mladší přípravka.

V soutěžních utkáních nastupovali nejčastěji tito hráči: Vlastík Fňukal (brankář), David Myška, Matěj Herkus, Štěpán Švec, Ondřej Soukup, František Smittal, Marek Pavelčík, Ríša a Valentýnka Ďatkovi, Šimon Ralenovský, Marek Vodák, Lukáš Baláž. Dále se účastní tréninků, nebo po fotbale pokukují: Markéta Juhaňáková, Eliška Holasová, Terezka Rýmová, Matěj Zapletal, Dominik Vodák, Mirek Beneš, Matouš Ralenovský, Stanislav Šuráň, Zuzka Šiková.

Všem hráčům a rodičům bych chtěl poděkovat a popřát hezké Vánoce.

                                                                                        Luboš Ralenovský​










Žádné komentáře:

Okomentovat