neděle 9. prosince 2018

Novinky z Božic. Nová vrata na staré hasičárně (akt.)

Jednou za čas na tomto místě shrneme důležité události z naší obce tak, jak je zaznamenají obecní média (zpravodaj, web obce a facebook obce). Ty, o nichž se tam nepíše, jako by nebyly. A, o čem tedy informují?



Pozvánky na akce vynechám, jelikož je vesměs publikujeme i na tomto blogu. Zmínka padla o novém božickém kalendáři na rok 2019. Už jej má každá domácnost zdarma doma. Najdeme tam pozvánku na zasedání zastupitelstva obce ve čtvrtek 13.12.2018 (opět v obecní jídelně, jiná vhodná místnost zatím ještě není k dispozici) je tam několik fotoreportáží z akcí, které zaujaly obecní zpravodaje. Výsadba nových stromů v obci, setkání se seniory (nad kolik let nevím, asi těch, co už berou důchod?) a to nejlepší nakonec. Vedle umělky za školou byl instalován venkovní pingpongový stůl. Tento návrh jsem tady publikoval v rámci volební kampaně sdružení PRO BOŽICE a jelikož jsme členy božické vládní koalice, připisujeme si první body za splnění našeho programu. :-) Kéž by to tak úspěšně pokračovalo i s dalším naším návrhem, který budu publikovat během tohoto víkendu.

A připojuji jednu aktuální fotografii. Bývalá hasičská zbrojnice má lepší zabezpečení. Stará plechová vrata vzala za své a byla nahrazena novými, bezpečnějšími. Zlepšil se i vzhled budovy.
               (lan)




PS. Všechny snímky jsou převzaty z https://www.facebook.com/Bo%C5%BEice-581379235282936/?tn-str=k*F






1 komentář:

  1. V první chvíli jsem této sms zprávě neporozuměl:"Nová vrata na staré hasičárně?Tak snad budou i na nové. :-) :-) :-)." Až později mi došlo, co tím chtěl básník říci: "Doufám, že nová vrata budou i na nové hasičárně." Můžu k tomu jenom dodat, že BUDOU, jenom co se vyřeší technický problém!!! :-)))

    OdpovědětVymazat