pátek 21. prosince 2018

Vzhůru k výškám (dopl.)

Zvolením nového výboru fotbalového oddilu TJ Sokol Božice,vynikajícím srnčím guláškem a topinkou s tataráčkem a taky s velkými ambicemi na jaro 2019 proběhla členská schůze v pátek 21.12.2018 v salonku Hostince u Kudličků.


Výbor bude pracovat ve složení Jiří Čada, předseda, Luboš Ralenovský, místopředseda, Pavel Nevrkla, jednatel, Jan Kudlička ml., pokladník. Členy výboru jsou dále Pavel Michalovič, Michal Topolčan a Jiří Pavelčík.
Ve zprávě o činnosti a hospodaření byl velmi pozitivně hodnocen trend nastoupený v nedávné minulosti, a to stmelení týmu, stanovení jasných priorit a cílů a pořádání a spolupořádání různých společenských akcí. Velmi kladně byla hodnocena spolupráce A mužstva a B týmu. Velký prostor byl věnován práci s mládeží, kde nám v uplynulých letech vypadl jak dorost, tak žáci. K vedoucímu a trenérovi přípravek Lubošovi Ralenovskému byli schváleni další asistenti a ke zvážení byl předložen návrh, aby od nové sezony nastupovala přípravka jako družstvo Božic.
Živě se diskutovalo o novém materiálním vybavení, funkčním zázemí i o využití nabídek pomoci prostřednictvím OFS Znojmo (viz http://www.ofsznojmo.cz/), a to při získání trenérské licence pro trenéry přípravek, tak i vlastních asistentů rozhodčích.
Cílem A mužstva je návrat do okresního přeboru, a tomuto cíli bude na jaře podřízeno vše, počínaje stabilizací kádru a konče v minulých letech ověřenou osvědčenou formou podpory obce Božice.

Z aktuálních akcí: Příprava Štěpánské zábavy v úterý 25.12.2018 od 20 hodin v sále KD Božice za doprovodu skupiny Duo Dreams.
Všem zájemců o pohyb byl předložena nabídka pravidelného tréninkové fotbalu KAŽDOU SOBOTU V HALA BŘEŽANY OD 17 HODIN.
   (lan)









Žádné komentáře:

Okomentovat