neděle 2. prosince 2018

Namrzlé silnice a chodníky? Auta v příkopech. Jak bude dnes? (dopl.)

U Miroslavi kolem sobotní půlnoci...
Ty nejvážnější nehody včerejška zachycují svodky hasičů a policie. Ty nehlášené kolují mezi lidmi. Na jihovýchodním Znojemsku víme o havárii u Litobratřic, mezi Chlupicemi a Skalicí, u Miroslavi a v příkopě prý je i automobil u Borotic.


Včera nad ránem zasahovaly složky HZS dopravní nehody osobního auta u Litobratřic. Byla při ní zraněná jedna osoba a doprava musela být po určitý čas řízená.
Před jedenáctou hodinou pak vyprošťovali hasiči ze Škody Felicie jednoho zaklíněného člověka, když vozidlo zůstalo na boku v příkopu mezi obcemi Hostěradice a Skalice. Rozřezali kvůli tomu dokonce střechu auta.

Zdroj: https://znojemsky.denik.cz/nehody/drobne-snezeni-pusobi-ridicum-problemy-prevratil-se-i-traktor-20181201.html

Zaklíněnou ženu museli vyprošťovat hasiči po dopravní nehodě poblíž Miroslavi. Kolem půlnoci tam bílá dodávka vyjela mimo silnici. Na místě zasahovaly tři záchranné jednotky. Řidička na namrzlé vozovce nezvládla řízení. při nehodě se zranily tři osoby. Silnice byla asi hodinu neprůjezdná a poté byl provoz na dobu určitou obnoven kyvadlově. Vzhledem k tomu, že jsme se domů vraceli kolem jedné po půlnoci, tak kolem Lechovic a Čejkovic bylo všechno v pohodě, dokonce ani mlhy nebyly takové jako na severozápadním Znojemsku, odkud jsme se vraceli. Možná to bylo místo kolem nějakého mostku, to je vždycky nejnebezpečnější.
Podle mých informací bylo dnes dopoledne viděno v příkopě i auto u Borotic. Kde přesně ale nevím.

                         (lan)

A jak bude v neděli 2.12.2018 odpoledne? Zatím takto:




Aktuálně ze silnic:





Zdroj: https://znojemsky.denik.cz/nehody/namrzle-silnice-na-hodoninsku-v-noci-auto-viselo-z-mostu-20181202.html


Žádné komentáře:

Okomentovat