neděle 17. března 2019

Poslední příprava s Jaroslavicemi (dopl. foto)

Michal Jareš
Poslední přípravu před zahájením okresních fotbalových soutěží jsme v neděli odpoledne na vlastním hřišti zvládli. Pozvali jsme si Jaroslavice a s vedoucím týmem okresu jsme sehráli vyrovnanou partii.
Božice - Jaroslavice 4:4 (2:2). Naše branky: Zdeněk Chrenovský, Martin Vrba, David Švejdík, Luboš Šenkeřík.


Začátek zápasu jsem kvůli píchlé pneumatice neviděl. "O nic jste nepřišel," dozvěděl jsem se po utkání. Branky jsem však viděl všechny. nejdříve dvě v naší síti, poté dvě do svatyně soupeře. První gól zařídil nestárnoucí buldozér Holcman. Ukázkově na vápně zasekl, klička a gól. neudrželi jsme míč na půlce a hosté nás v 30´ podruhé ztrestali. Pak však v 38´ pálil poprvé na hostující bránu Žap a chvíli na to umístil Zdenál míč hlavou po centru zleva. Vyrovnání zařídil Vrbič ve 43´ ukázkovou šajtlí.
První část druhé půle patřila nám, což jsme korunovali vedoucím gólem z hlavy Žapa. To bylo někdy v 65´, za deset minut bylo srovnáno na 3:3 , hosté převzali iniciativu a ujali se v 80´ znovu vedení 3:4. Když už jsme od zápasu nic nečekali, vypálil svou pověstnou falšovanou střelu Ludwa - a světe div se, míč se stočil k tyči do brány. Remíza 4:4 je spravedlivým vyjádřením poměru sil na hřišti.

Všichni jsme však tentokrát byli zvědaví na naši novou posilu. Jmenuje se Michal Jareš a ukázal se ve výborném světle. Po nešťastném zranění Adama (asi na celé jaro) by měla být citelná mezera v záloze zacelená. Zkušeností má Martin dost, hrál i za Litovel, odkud se k nám přistěhoval. Tak ať se mu u nás daří a ať přispěje ke zdaru božické kopané.

             (lan)
Speciální poděkování patří dobrým lidem. Nezištně ochotnym pomoci člověku v nouzi. Díky nim jsem nakonec zápas mohl shlédnout. Jsou to Laďa N.a Karel K., podpořený manželkou. Všem velký dík.
















1 komentář:

  1. Míšo H.,díky za opravu nepřesnosti. A Míšovi J.se omlouvám za zkomolení jména. O to víc se mu u nás bude dařit! :-)

    OdpovědětVymazat