středa 7. října 2020

Fotbal: Naše výhra hostimskýma očima


K nejsledovanějšímu zápasu uplynulého kola
okresního přeboru se vracíme reportem z webu TJ Hostim. Naše šťastné vítězství bylo ovšem draze zaplaceno dvěma zraněnými hráči v běžné hře, a tak i my sčítáme ztráty. Věřme, že se ti naši fotbalem dostatečně otřískaní hráči brzy opět postaví na obě nohy, a Hostimští se rychle otřepou z nešťastné prohry. Takový už je fotbal. :-)

Takže prosím hostimský report:


Na posvícenskou sobotu k nám přijel soupeř z Božic, který před námi vedl tabulku okresního přeboru o lepší skóre. Hrálo se o tedy o první místo a my čekali tuhý boj. Do zápasu jsme však vstoupili výborně a během prvních 10 minut mohlo být po gólových šancích Mattyho, Kosála a Kandlise po zápase… Bohužel nebylo. Ačkoliv jsme hosty v první půli jasně přehráli, a šli jsme díky Morisem proměněné penaltě do zaslouženého vedení, bylo poločasové skóre nerozhodné. Po zbytečném zákroku přišla i penalta pro hosty, se kterou si kanonýr Lukáš věděl rady. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu, ale náš výkon nás naplňoval vírou, že zápas zvládneme.

Druhá půle už však byla mnohem vyrovnanější. Hodně jsme se hostům přizpůsobili, nehráli jsme po zemi a spíše se bojovalo. K vidění nebyly ani žádné větší šance, a tak to vypadalo, že zápas dospěje k remíze. Bohužel se tak nestalo – po několika šťastných odrazech se míč dostal na naše vápno, odkud ho hráč Božic napálil do břevna, od kterého se míč odrazil do zad Šálise a zřejmě o centimetry přešel brankovou čáru. Gól platil a ačkoliv hosté v podstatě ze hry netrefili branku – dali 2 góly. My se vrhli za vyrovnáním, ale nevedlo se nám. Největší šance přišla až v samotném závěru, kdy míč asi opět jen o centimetry brankovou čáru nepřešel, ale odrazil se od obou tyčí! Velká škoda, protože za tento výkon jsme si nějaké body určitě zasloužili. Božice však ukázaly sílu, v obraně hráli velmi pozorně a výborný výkon podal i brankář Hrubý. Nevadí, příště třeba budeme šťastnější zase my :-). Na závěr bych chtěl ocenit výkon sudího Petlacha, který těžký zápas zvládl výborně.

 

Sestava: Šálek – Pekárek, Frühauf, Kosík, Kratochvíl – Novák (Kunst), Karásek „C“, Kandl (Taflíř), Svoboda  – Kapitán, Petříček Mar.

 

Nejlepší hráč utkání: Martin Petříček – několikrát krásně vymotal celou obranu hostí, škoda, že nepřišla nadstavba v podobě gólu… Tak příště :-)



Více zde:
 https://tj-hostim.webnode.cz/news/nestastna-prohra-ukoncil-nasi-viteznou-serii/

Žádné komentáře:

Okomentovat