pátek 16. října 2020

Unikátní mapa Česka: Kde se u nás objevil covid za 7 dní


Zlepšené trasování a zjišťování šíření koronaviru vede i ke konkrétním místům, kde se covid-19 šíří. Z unikátní mapy Česka jsem vybral několik obcí našeho okolí. Na Znojemsku přibylo za posledních 7 dní 200 zjištěných osob, z toho z našeho okolí asi nejvíc v Břežanech (13 osob) a Hodonicích (7 lidí).


 Seznam Zprávy získaly poslední data za všechny obce České republiky a přinášejí je svým čtenářům pro lepší orientaci, kde v těchto dnech nejvíce přibývá nově zjištěných osob s koronavirem.

 Celkové počty aktuálně nakažených lidí mapa nezachycuje (tato data zatím nejsou k dispozici na úrovni jednotlivých obcí). Vidíme z ní však týdenní přírůstky. Ty ukazují, kde se podle zjištění hygienických stanic virus nejvíce šíří právě teď – jinými slovy: kolik nových případů přibylo za posledních sedm dní.

Mapu najdete na https://www.seznamzpravy.cz/clanek/unikatni-mapa-vsech-obci-v-cesku-kde-se-prave-ted-siri-koronavirus-124624#seq_no=2&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=fcQzGvAqqEy-202010160709&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
















2 komentáře:

  1. K 18.10. jsou v Božicích koronavirem nakaženi 4 občané s trvalým pobytem.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc v Břežanech: 18.10. - 34 občanů

    OdpovědětVymazat