pátek 27. ledna 2012

Někdy se možná vyplatí počkat

Možná si ještě někdo vzpomenete, jak jsme v minulém volebním období plédovali za vybudování chodníku od schodů u Dosoudilova sklepu podél zahrady směrem k Pajerovým.

Vím, že tam je vlastnický problém - něco patří SÚS Znojmo, něco má soukromý majitel přilehlé oplocené zahrady (momentálně ji její nájemce nabízí k pronájmu na tento rok). Tyto průtahy a nechuť k této akci byly jednou z příčin, proč se akce dosud neuskutečnila, byť všichni vnímáme její potřebnost. Momentálně je dokonce možná dobře, že tam ten chodníček dosud není, jelikož by stejně hodně utrpěl probíhající elektrifikací. Ono se o ní popravdě řečeno začalo v průběhu roku 2010 stejně mluvit. Takže: vhodná doba nastane až po kabelizaci elektrických rozvodů, což bude nejdříve letos v létě či na podzim.
Někdy je prostě lépe odložit to, co můžeme odložit na zítra, odložit na pozítří. Jen bychom na to neměli zapomenout úplně. A na to vemte jed, že to se u  nás nestane!
                                                                                                  Ladislav Nevrkla

1 komentář:

  1. Zdá se, že po terénní úpravě a díky dokončované digitalizaci extravilánu (a části intravilánu) obce může se stát slibovaný chodník ještě letos skutečností! V podstatě minimálně od chodníku kolem Šperkových (ke Koledovým a Šebečkovým) až ke schodišti u Dosoudilova sklepa. Tak, jak to vidíte na fotografiích. (lan)

    OdpovědětVymazat