pondělí 2. dubna 2012

Teče voda, teče!

Teče voda, teče, po asfaltu šustí, řekla mu náhoda, že ho neopustí... Tak náhoda to nebyla, byly to závlahové systémy, které v pondělí skrápěly nejen pole se zeleninou, ale i silnici od Baraby k Donátovi a k vojenským bytovkám

Nevím přesně, který předpis nebo nařízení bylo porušeno, každopádně takové "postřikování vozidel i procházejících či projíždějících občanů není zcela určitě v pořádku. Někdo by měl proti tomuto "neřádu" zasáhnout: Policie? Obecní úřad? Ekologové? Ombudsman? Či dokonce pan prezident? Ne, nechci tuto situaci zlehčovat, určitě ale musí někdo zasáhnout, aby se nám krajnice u první vojenské bytovky nesplavovala do dešťové kanalizace a případně ji neucpávala. V horkém létě by nám to asi ani tak nevadilo, vzduch by se osvěžil, ale zrovna dneska?
A na to všechno plýtvání, bezohlednost, porušování předpisů a nepořádek se musí smutně dívat ochránce Božic sv. Donát! Vůbec mu to nezávidím.

                                                                 Ladislav Nevrkla


3 komentáře:

  1. Je vidět,jaké pan Míča zaměstnává odborníky u závlah. Tak blbě by to neudělal ani žák základní školy. Potrubí je položeno vedle struhy, půl proudu jde na pole a půl na silnici. Myslel někdo při pokládání závlah? A co kontrola od vedení? Copak to nikdo nevidí. Ať si každý podniká, ale ať neobtěžuje jiné!

    OdpovědětVymazat
  2. no jo, to mi povídejte. Jel jsem vám kolem a tak mě to obtěžovalo, že jsem musel zapnout i stěrače. Do teď jsem z toho rozhořčen :D :D :D Ale kolego v klidu, předpokládám, že jak přestane fučet, bude problém odstraněn ;) Všimněte si položení závlah, jak jsou nachystané a pak zvažte slova o vzdělání. Je pravda, že zrovna příjemný to není, ale nedelejte z lidí blbce hned. David Švestka

    OdpovědětVymazat
  3. Davide, kde je teda chyba???? Jenom ve větru? (lan)

    OdpovědětVymazat