pátek 30. srpna 2013

Elektronická aukce v Božicích? Přišlo nás 7!

Sál kulturního domu v Božicích byl k dispozici zájemcům o informace o tzv. elektonické aukci (zkráceně e-aukci), s níž již před časem zahájila společnost Bohemia Tender kampaň, jejímž cílem má být snížení ceny za dodávané energie (plynu a elektřiny) oproti stávajícímu dodavateli.
Zájem našich občanů o tuto formu změny dodavatele energií je asi - odhadováno podle účasti na včerejším setkání - velmi malý. V sále se nás usadilo celkem sedm, z toho bylo více zájemců z okolních obcí než nás Božických. A to já tam byl hlavně kvůli tomu, abych o této akci něco napsal.
Přesto byly zástupkyně společnosti s akcí i diskuzí spokojené a já nakonec taky. Obdrželi jsme i informační materiály v tištěné podobě včetně pokynů pro e-aukci v Božicích. Přihlásit se můžete do 6.9.2013, bližší informace získáte na tel. čísle 777 889 971. Vlastní aukce proběhne 12.9.2013. Informací se bát nemusíte, každopádně byste měli vědět, že se změnou dodavatele touto formou je to podobné, jako kdybyste chtěli nyní měnit sami: měnit můžete, až těsně před tím než vám bude končit stávající smlouva. Prý 3 měsíce předtím je ideální doba o zahájení našeho případného jednání no změně. Ale jak říkám, informací není dost.

                   Ladislav Nevrkla

1 komentář:

  1. http://www.znoj-tyden.cz/o-levnejsi-energie-neni-zajem.a9497.html

    OdpovědětVymazat