pondělí 26. srpna 2013

Letní florbalové soustředění

Ani letos pro naše mladé florbalisty nechybělo letní vyžití. Tento měsíc proběhlo již čtvrté letní soustředění našeho týmu božických Panterů.

Druhé srpnové pondělí se u školní tělocvičny sešlo osmnáct hráčů, trenéři a jejich dva pomocníci, kterými se letos stali Honza Kreuzwieser  a Vojtěch Maruštík. V tu chvíli pro tyto všechny začal týden plný florbalového tréninku. A nejen tréninku. Týden to byl totiž nabitý různorodou činností. Využili jsme zmíněnou školní tělocvičnu pro trénink v hale, hřiště s umělým povrchem za školou na odreagování, krytý bazén Relaxu pro lepší regeneraci, díky vstřícnému přístupu Ivana Hudce ml. i kino Marta během poledního klidu a každý den obecní jídelnu, abychom nabrali potřebnou energii.  A této energie bylo díky výborným obědům mnoho. Přálo nám i počasí, a tak jsme mohli strávit jeden příjemný večer u táboráku. Po něm přespat v tělocvičně, což k našemu soustředění také patří od samotného začátku. Po týdenní práci jsme vyrazili změřit síly na přátelský turnaj do Znojma. TJ Znojmo, jak si můžete přečíst na našich stránkách, nám pak návštěvu oplatilo tuto středu. Z posledního dne si pak hráči odnesli odměny ze soutěží, fotografii na památku a dárek, kterým byl tentokrát minidres, jenž je přesnou kopií dresu každého hráče.
Na ně i na další výdaje tohoto soustředění přispělo Rodinné Vinařství Lukeštík. Přidalo se tak do seznamu našich podporovatelů. Za to jsme moc rádi a všichni děkujeme. Poděkování patří také všem, kteří pomohli s přípravou a samotným průběhem soustředění. Bez pomoci vás všech by uskutečnění této akce bylo mnohem složitější.
Podrobně si o soustředění můžete přečíst na našich stránkách http://pantherszaci.webnode.cz. I samotní účastníci vám určitě rádi popovídají.  My doufáme, že si všichni soustředění užili, a příjemně tak vyplnili mezeru mezi florbalovými sezonami. Doufáme také, že tato letní tradice bude pokračovat i nadále.
Teď je před námi malá pauza, po které začne nová sezona s několika novinkami. Máme se tak všichni na co těšit!

 Miroslav Fojtík





















Žádné komentáře:

Okomentovat