čtvrtek 14. května 2015

Cirkus Pacific v sobotu v podvečer v Božicích

V sobotu 16. května 2015 v 17:30 navštíví obec Božice Cirkus PacificCirkusový stan bude umístěn na prostranství u bývalé hasičské zbrojnice (před Zedníčkovým). Uvidíte Pythona, největšího hada v Česku.

V programu uvidíte artisty, kouzelníky, cvičená zvířátka, klauny, vrhače nožů, akrobaty v kopuli stanu, ohnivou show. V magické show uvidíte největšího bílého hada v České republice, který váží 130 kg. Pokladna bude otevřena hodinu před začátkem. Děti do 3 let mají vstup zdarma. Během programu bude možnost fotografování s hady a mini pony.

Info převzato z webu http://www.bozice.cz/.
                                                     (lan)




2 komentáře:

  1. Pod šapitó bylo nabito a s dvouhodinovým programem byli návštěvníci spokojeni. Za nemalé vstupné (dospělí 150 Kč a děti 120 Kč) viděli zajímavá artistická čísla, drezuru pejsků a vrhání nožem na božického občana Jiřího P., Kdo se chtěl nechat vyfotit s mohutným Pythonem měl možnost za pouhou stovku, stejně tak stál snímek s poníkem. A odepřete dětem to potěšení .... "Prostě cirkus jak má být!!!! Každý z nás by ho měl jako dítě navštívit, jinak je hodně ochuzen! Věřte mi :-)! ještě dnes vzpomínají pamětníci na zápas s medvědem (Mira M. v božickém starém kulturáku a Honza S. v křídlovickém salonku, i na souboj s hadem škrtičem....). To už by dneska nešlo, už by to škrcení bylo bráno jako týrání zvířat .... P.S. jenom zadní část prý v dvouhodinovém programu trpěla na tvrdých lavičkách!!!(lan)

    OdpovědětVymazat