úterý 25. října 2016

Důsledky boje o Vinné sklepy Lechovice

Vinné sklepy Lechovice - haly
v Boroticích
Nevím, kdo má ve sporu o majetkové podíly ve Vinných sklepech Lechovice pravdu. Dokud se věc nevyjasní, beru vzkaz nám konzumentům takto: My se pereme, vy si hledejte jiného dodavatele.


Výrobní sklady v Boroticích i velký sklep u lechovického zámku můžou brzy osiřet. Viděli jsme v minulosti v přímém přenosu třeba zánik znojemské Fruty a jiných znojemských firem a to byly podniky s dlouholetou tradicí. Vinné sklepy Lechovice jsou tady prý 25 let. Možná je čtvrtstoletí jejich poslední sezonou.

Pravidelně jsem v lechovické vinárně kupoval značková vína vyrobená z hroznů sebraných na božických tratích. Teď tak poprvé nečiním. Ztratil jsem důvěru v prodejce i v kvalitu nabízeného zboží.

    (lan)

2 komentáře:

  1. Včera jsme navštívili lechovickou vinárnu, kde také nakupujeme víno vždy, když jedeme navštívit rodný kraj a také jsme členové věrnostního programu. Ve vinárně nás čekalo nemilé překvapení. Nabídka lechovických vín byla pramizerná, myslím, že jsme snad koupili zbytek lechovických lahví vín, další vína byla z jiného vinařství. Regály zely prázdnotou, i 3 litrové soudky jsme marně hledali. Když jsme chtěli uplatnit věrnostní body, které se měly uplatnit do 31.12.2016, jak bylo psáno u pokladny, tak nám nebyly uznány, dokonce nebyly uznány body ani v přilehlé restauraci. Paní provozní je prostě neuznala.
    Jen tiše doufám, že se majetkové vztahy brzy a zdárně vyřeší a lechovické sklepy budou dále fungovat tak skvěle, jak jsme je znali dříve i s vínem z božických vinic.
    Zatím jsme hrubě zklamaní. (mž)

    OdpovědětVymazat
  2. Slyšela jsem, že je podílovým vlastníkem Znovín Znojmo. (mž)

    OdpovědětVymazat