pátek 14. října 2016

Rychloseznamka ve Znojmě od paní Ivany

Seznamka je pro další tři podobně
rámované věkové skupiny
Určitě bych se tady nezmiňoval o seznamovacích večírcích v Kuchařovicích, kdyby v tom nebyla nějaká vazba na Božice. Provozovatelka rychloseznamky "Speed dating" Rande Znojmo.cz - http://www.rande-znojmo.cz/ - paní Ivana, je božická rodačka, dokonce moje žákyně.


To, že se pustila do zajímavé a záslužné činnosti na "poli seznamovacím", jsem četl někdy před 14 dny tuším ve Znojemsku. Dnes je obsáhlý rozhovor s Ivanou Mrňovou v Babišově týdeníku "5+2 Znojemsko". Jsou tam osvětleny jak důvody, proč se Iva do této činnosti pustila, tak i to, jak to vypadá v praxi.
Samozřejmě, že pro osamocené, opuštěné a jinak hůře se seznamující lidi, to může být zajímavý pomocník k navázání nějakého vztahu. A to ne hned partnerského, ale třeba kamarádského, přátelského, občasného posezení, výletu, telefonu, skypu atd.
Zatím se projevuje trošku nedostatek odvážných mladých mužů, a tak jsou teď vypsané lepší ceny, pro účastníky seznamovacího večera v kuchařovickém uzavřeném salonku restaurace EMRAMMUS.
na facebooku se o tom píše:
CHLAPI POZOR!!!
Všichni chlapi bez rozdílu věku hlaste! Hledáme sympaťáky, kteří hledají vhodný protějšek, a nemají možnost se seznámit jinde.
Přijďte mezi nás, třeba právě u nás potkáte ženu svého srdce.
Všichni muži dostanou 100,- Kč slevu na seznamovací akci, dle vlastního výběru (cena po slevě 250,-Kč). Termíny: viz níže nebo na našem webu.

Kdo chce vědět víc, ať se podívá na web http://www.rande-znojmo.cz/, na stejnojmenný facebook, napíše na rande-znojmo@seznam.cz nebo zavolá na mobil +420 604 622 098.

 (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat