sobota 15. října 2016

Fotbal: Dorostenci příkladem pro muže. Z Oblekovic přivezli body

Jasným vítězstvím a pěkným brankostrojem pokračovala "podzimní jízda" našich dorostenců v Okresním přeboru dorostu.
FK Znojmo B - TJ Sokol Božice 1:4 (0:2). Naše branky dali: 2x Petr Řihák, 1x Radek Šob a Jan Klouda.


Sestava Božic: Martin Bártík - Ondřej Zapletal, Zdeněk Koukal, Petr Řihák, Radek Skřivan, Petr Kašpírek, Karel Vávra (K), Patrik Ležák, Pavel König, Radek Šob, Jan Klouda. Vedoucí týmu Vladimír Sedláček.

Už ve 4´ nás do vedení poslal Messi a za čtyři minuty zvýšil Petr Řihák na 2:0. Další branky padly až ve druhém poločase. Jan Klouda zvýšil brzy po začátku druhé půle naše vedení na 3:0 (49´). V závěru nejdříve domácí snížili na 1:3 Palem (70´), naše vítězství pak deset minut před koncem pečetil druhou brankou Petr Řihák.


       
Aktuálně: 
Tak jsem se celý týden chystal napsat o zápase dorostu, až jsem se o celý týden zpozdil. Díky pozornému čtenáři jsem byl uveden do reality, takže doplňuji aktuální sobotní výsledek:

Višňové - Božice 1:0 (0:0).
Branku jsme dostali v 78´ z penalty. Zjistím dneska odpoledne, za co byla nařízená. Zápas pískal zkušený sudí Marek Horký, takže nepochybuji, že byla nařízená oprávněně. :-(
Byl to zápas dvou vyrovnaných týmu z čela soutěže a tudíž se hrálo o hodně.

Sestava Božic:  Martin Bártík - Ondřej Zapletal, Zdeněk Koukal, Petr Řihák, Petr Kašpírek, Karel Vávra, Patrik Ležák, Pavel König, Radek Šob, Jan Klouda, Tomáš Tóth (K). Vedoucí týmu Vladimír Sedláček.


1 komentář:

  1. Dorostenci bodovali už minulý týden, včera prohráli 1:0 ve Višňové.

    OdpovědětVymazat