pondělí 11. června 2018

Fotbalová přípravka: Dohráno!

Fotbalová přípravka zavítala v neděli dopoledne do Hostěradic. Zde jsme se v 9:00 utkali s domácím celkem - týmem, který tuto soutěž vyhrál, nepoznal porážku a nasázel soupeřům úctyhodných 203 branek (= 11 gólů/zápas). Bojovali jsme, snažili jsme se, chvílemi byla hra vyrovnaná, ale nestačilo to.


Prohráli jsme 8:1, náš jediný gól vstřelila Valča Ďatková.
Druhý zápas proti Jamolicím byl podstatně zajímavější. První půle skončila 2:1 pro nás. Soupeř postupně ztrácel nervy, protože chtěl zápas otočit. Na hřišti bylo spousta křiku, emocí, sem tam ukápla slza z očí. Naštěstí se to odehrávalo u soupeře. Náš mančaft zachoval chladnou hlavu, i přesto, že nás to hodně bolelo … nakopnutý kotník, vyražený dech … po jednom takovémto zákroku na našeho hráče jsme z penalty zvyšovali na 3:2. Zápas jsme vyhráli 5:2 (branky: Ondra Soukup, David Myška, Kuba Solař 2x, Marek Pavelčík). Opět se potvrdilo:
  • Jak je dobré mít v bráně Vlastíka Fňukala, chytal výborně.
  • Jak je dobré mít hokejové trio Marek Pavelčík – Ondra Soukup – Kuba Solař. Jezdili po hřišti, bojovali, každý z nich dal důležitý gól a nejraději by odehráli celý zápas bez střídání …
  • Jak je dobré mít všech těch 11 hráčů níže uvedených, protože ti všichni tvoří náš soutěžní tým a odehráli všechny zápasy v jarní části. Za to jim patří velký DÍK.
Naše sestava: Vlastík Fňukal  -  Matěj Herkus – David Myška – Šimon Ralenovský – František Smittal – Nikol & Marek Pavelčíkovi – Ríša a Valča Ďatkovi – Kuba Solař – Ondra Soukup

Jarní část je za námi. 
 Náš cíl, který jsme si dali před sezónou, a to střed tabulky byl splněn. Sehráli jsme 18 zápasů, z toho 9 výher a 9 proher, se skórem 93:106. Mezi naše nejlepší střelce patří Marek Pavelčík (34 branek) – Kuba Solař (16 branek) – David Myška (12 branek) – Nikol Pavelčíková (11 branek).
S fotbalem ještě nekončíme … sehrajeme turnaje v Dobšicích, následně v Jevišovicích a naposledy si zahrajeme na naše hody. Poté proběhne dvouměsíční restart systému … fotbalem se bavíme od konce ledna a je potřeba si od něj odpočinout. Věřím, že pokud vyběhneme na podzim ve stejné sestavě, budeme zase o něco silnější.

Luboš Ralenovský



Žádné komentáře:

Okomentovat