sobota 2. listopadu 2019

Darovali jsme Prosiměřicím bod (+ foto)

Nejdiskutovanější moment zápasu: 19´
 Čopek posílá Lovce (je to ofsajd???) do
gólové situace ...
Dušičkové počasí už krásnému fotbalu moc nepřeje, ale my jsme se dneska pořádně zapotili, jak na hřišti, tak v hledišti. A to doslova a do písmene do poslední sekundy zápasu.
OP: Božice A - Prosiměřice A 2:2 (0:0). Obě naše branky dal Lopík.




...a Lovec nezadržitelně zavěšuje!!!! Po signalizaci asistenta,
gól neplatil!!!





V první půli nás trošku potrápili rychlí hráči hostů (hlavně velmi šikovná 10), ale branky jsme mohli v první dvacetiminutovce dát my. Obě však nebyly uznány pro ofsajd odmávnutý naším asistentem.
Poprvé v 15´ to vypadalo na naši penaltu, ale díky signalizaci z ní nebylo nic, a náš výbuch radosti v 19´ po krásném zakončení nabíhajícím Lovcem byl taky předčasný. Pak už jsme jenom zatrnuli ve 40´, kdy hosté spálili asi svoji největší šanci první půle. Říká se tomu spálená tutovka!


































Do druhé půlky jsme vběhli s Vrbičem místo Čopka, ale než jsme se rozkoukali, ztuhli naši obránci a v 46´ pohotový hráč hostí dal z úhlu vedoucí gól Prosiměřic na přední tyč! Naštěstí jsme stav 0:1 nenechali dlouho svítit na ukazateli skóre a díky bojovnému Lopíkovi jsme zavčas srovnali na 1:1. To bylo ve 49´.
Jenže za 4´ došlo k další sporné situaci, hráč hostů byl faulován ("skvělý herecký výkon" s ukázkovým pádem do vápna a marným vysvětlováním našeho asistenta). Penaltu hosté proměnili a znovu se ujali vedení, tentokrát 1:2.
Nám se bohužel nepodařilo odpovědět hned a tak jsme se začali trápit. Moc jsme chtěli, herně jsme byli jasně lepší, ale nervozita se přilepila na naše kopačky a zůstala na nich až do závěrečného hvizdu sudího Marka Horkého. Naštěstí v 80´ nebojácný Lopík srovnal na 2:2!!!
Zápas jsme mohli nakonec rozhodnout ve svůj prospěch, ale střídající Prochy netrefil v 87´ otevřenou bránu. Jak trefně poznamenal jeden z diváků: "To nešlo nedat!" Všichni jsme však bohužel viděli, že šlo ....


































I když jsme možná dneska soupeře balancujícího na chvostu tabulky trošku podcenili a přerušili jsme krásnou sérii čtyř vítězných zápasů bez obdržené branky, jsme nakonec s podzimním vystoupením našich hráčů spokojeni.
A opět musím zdůraznit  (a zároveň pochválit) fakt, že i na tento zápas přijelo velmi mnoho fanoušků Prosiměřic, chovali se velmi sportovně a nechali v našich "občerstvovacích stanicích" velmi slušný "obolus"! :-)
A k týmu Prosiměřic jenom toto: Velmi kvalitní perspektivní tým, který má budoucnost před sebou. Tak se těšíme na odvetu v Prosiměřicích.

A my? Po podzimu jsme vystoupali na 5. místo a přezimujeme se ziskem velice solidních 20 bodů. Hodnocení podzimu provedeme průběžně, času na to máme dost. Už teď můžu ale prozradit, že je domluvený první přípravný zápas během zimní přestávky na zbrusu novém umělém trávníku v jednom jihomoravském městě, které od nás není zase tak moc vzdálené.

                                               (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat