neděle 10. listopadu 2019

Na Chlapské veselici v božickém kulturáku (+videa)

Veselice je to chlapská, ale bez žen a
jejich pomoci by to nešlo! :-).
Poděkování patří Bohunce, Karolíně a
Petře
Pokud ještě přemýšlíte, co s načatým večerem, dám vám dobrou radu: hezky se oblékněte a běžte do našeho kulturáku na Chlapskou veselici! Muzikant Danteso a naši chlapští hodovníci vás určitě roztančí.


Jedno předtančení už proběhlo, podruhé bude ve 23 h a co se bude dít o půlnoci? No to přijde půlnoční překvapení!!!! A že byste tam chtěli chybět? Tomu moc nevěřím. Tak vzhůru do božického kulturáku!

         (lan)


A jak jsme se tentokrát bavili i díky programu, který pro nás pořadatelé připravili? Posuďte sami!

Chlapská veselice v Božicích 2019 - předtančení:


Chlapská veselice v Božicích 2019 - půlnoční překvapení:
















5 komentářů:

  1. Přidal jsem dvě videa - předtančení a půlnoční překvapení! Tak se hezky bavte a vězte, že atmosféra tam byla vynikající. Prostě pravá Svatomartinská chlapská veselice na božický způsob! Za rok to bude stejně dobré a ještě lepší! A možná přijde i kouzelník!!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné. O další zábavnou tradici v Božicích navíc. Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  3. Kdoví, zda ta tradice bude pokračovat. Už jsou zde názory o opilectví, sprostých slovech atd. Kdoví, zda to budou chlapi chtít podstupovat znovu, a ani samotná obec tuto "tradici" asi podporovat nechce...takže tady bude zase ticho a nuda....jako vždy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez podpory obce to v podstatě dělat nelze. Za poslední roky "zmizelo" z Božic mnoho akcí...., nevidím žádný důvod, aby tato akce nepokračovala a aby k ní ještě nepřibyla nějaká "svatomartinská". Příklady z okolí - Mackovice, Tasovice, nově Jaroslavice - ukazují, že to jde! Ale bez podpory obce se to neobejde! Podívejte se např. na https://znojemsky.denik.cz/ctenar-reporter/jaroslavice-privitaly-sv-martina-20191111.html

      Vymazat
  4. Můj názor je, že lidi nemají zájem něco dělat. Jakákoliv akce v Božicích to jsou stále stejní lidé (pořadatelé) a pokud s tím skončí tak je vše pryč. Tak to je.

    OdpovědětVymazat