pátek 24. ledna 2020

Co nového v Božicích (akt.a dopl.foto)

Včera prý přistály dvě "rychlé" u bytu nad školou. Jaký je stav pacienta, nevíme. Dneska jsem při odpoledním vjezdu do Božic pozoroval od Staré hory hustý dým, který vycházel z areálu stanice. Když jsem projížděl kolem, vnikl mi do auta zápach pálených plastů nebo pneumatik....


Co se tam dělo, taky nevím....
A před půl hodinou dělala policie "dejchačku" na božickém kruháku (kolem 20 h). Asi to bylo v rámci celookresní protialkoholní akce dopravní policie.
Budování nového vodovodního řadu pokračuje v katastru Křídlovic, momentálně někde u domu Zedníčkových ..... Teď se modernizuje řad k hydroglobu v zahradě kláštera, jednou nás propojí s naddimenzovanou úpravnou vody u znojemské přehrady.....
Pokračují stavební úpravy staré pošty na byt (pravé dveře) a prostory pro podnikání (levý vchod, původní dveře na poštu).
A pokud víte něco vy, tak napište.....

                (lan)












3 komentáře:

  1. Pepa byl doma už ten den

    OdpovědětVymazat
  2. Očkování psů proti vzteklině se uskuteční ve čtvrtek 30. ledna 2020 v 16:30 před obecním úřadem. Cena očkovací vakcíny je 200,- Kč a očkují se psi starší 6 měsíců. Očkování proti vzteklině je platné a uznatelné pouze u psa označeného čipem, cena čipu je 424,- Kč.

    OdpovědětVymazat
  3. Vodárenská a.s. oznamuje, že z důvodu poruchy na vodovodním řadu bude dnes, v úterý 28.1.2020 v době od 8.30 hod. do 15.00 hod. přerušena dodávka vody v části obce České Křídlovice.

    OdpovědětVymazat