pondělí 8. února 2021

Kde v okolí padaly nad ránem stromy? Kde došlo k nehodám (akt.)

Nedaleko mackovické
křižovatky...

Tak nejčerstvější dopravní nehoda je
na státní silnici nedaleko mackovické křižovatky. V příkopě se ocitla trojková Octavia modrá.


Již v noci, nad ránem a ráno měly nejblíže dopravní problémy s padlými stromy na silnicích z Velkého Karlova do Šanova a z Velkého Karlova do Dyjákovic. Padlý strom komplikoval i provoz na silnici z Hostěradic do Miroslavi, kde do něho nad ránem narazilo osobní auto. 


Taky na křižovatce z Hostěradic ke státní silnici u Oleksovic a nejčerstvěji na křižovatce státní silnice - trnové Pole. Tak jezděme opatrně, nestojí to za moc.

             (lan)

Pozdě odpoledne u odbočce ze státní na
Čejkovice






5 komentářů:

  1. 8.2.2021 16:05 do 17:35; na silnici 53 u obce Oleksovice okres Znojmo; všechny nehody byly odstraněny, nejsou hlášeny žádné další problémy; dodávka x traktor bez zranění osob, únik vody z chladiče. Podle mapy to bylo spíš už ve směru na Čejkovice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na konci obchvatu Lechovic, směr Brno bouračka. Dodávka vs traktor s radlicí, to vypadalo. Od Brna to jde blbě vidět, tak opatrně. Zetor. Traktoru nic, dodávka velký špatný. OT

      Vymazat
  2. Bagr zapadlý v příkopu u Bantic, větev na silnici v Jaroslavicích.

    OdpovědětVymazat
  3. No a před 22 h odstranili hasiči větev na silnici Hrádek - Božice blíž k Hrádku.

    OdpovědětVymazat
  4. Od 9.2.2021 17:35 do 18:15; na silnici 414 u obce Borotice okres Znojmo , délka 1km; všechny nehody byly odstraněny, nejsou hlášeny žádné další problémy; DN s újezdem, na místě se nachází pouze jedno OA, bez zranění osob. Stalo se v úseku mezi Lechovicemi a Boroticemi.

    OdpovědětVymazat