středa 3. února 2021

Manželka premiéra je aktuálně v Dubaji. Kde jsme my?

 


V Česku platí přísný lockdown, podle pánů Babiše, Hamáčka a ministra zdravotnictví, jehož jméno už si v této chvíli ani nevybavíme (ne, plukovník Prymula to už nebo zatím? ještě není) bychom neměli navštěvovat ani svoje staré rodiče, pokud bydlí dál než 15 km. Pak ale investigativní novinář Jaroslav Kmenta zachytí dne 1.2.2021 manželku pana premiéra s dcerou v Dubaji!!!!

https://twitter.com/JaroslavKmenta/status/1356651482918117379:
Kmenta k videu uvedl, že záběry byly pořízeny v pondělí 1. února v půl třetí odpoledne v dubajské restauraci Social House poblíž nejvyššího mrakodrapu světa Burdž Chalífa. Premiér Babiš zatím událost nekomentoval. 

Premiér neodpovídá, tak se musím zeptat takhle veřejně: Můžete se vyjádřit k současnému pobytu vaší ženy? Je to dovolená? Děkuji.

V mezi námi děvčaty je mi upřímně jedno, kde se nachází paní Monika nebo premiérův syn z prvního manželství Andrej. Jenom je takové zvláštní, že my máme sedět zavření doma u televizního programu a celé odpoledne sledovat vzteklého pana premiéra a hledat na netu, ve kterém obchodě budou prodávat ty nejlevnější respirátory! A propó: Už jste si nějaký slušivý respirátor bez DPH koupili?

                                                              (lan)

1 komentář:

  1. Pokud chce Babišova vláda po lidech, aby dodržovali její omezení a zákazy, musí se zamyslet nad absurditou některých nařízení a vlastním pokrytectvím. Ministři káží vodu a sami pijí víno.
    Vláda, která sama nejde příkladem, nemůže očekávat, že omezení a doporučení budou dodržovat občané. V době, kdy vláda veřejně zvažuje, že omezí pohyb lidí mezi kraji jen na nejnutnější cesty, si vicepremiér Karel Havlíček zajede vlakem na výlet se psem do jižních Čech a vicepremiérka a ministryně financí Alena Schillerová jen kvůli natáčení propagačního videa objíždí nepřipoutaná supermarkety a kontroluje ceny respirátorů. Šéf vládní sportovní agentury Milan Hnilička se i nadále těší důvěře a podpoře premiéra Andreje Babiše. A to i poté, co se zúčastnil narozeninového mejdanu v Teplicích, kde nějak zapomněli na to, co znamenají roušky, rozestupy a zákaz vycházení. Monika Babišová si letí nakupovat do Dubaje, zatímco vláda jejího muže vyzývá občany, aby do zahraničí cestovali jen v nejnutnějších případech. Faltýnek s Prymulou zase jednají v noci v zavřené restauraci. Takové chování vládních představitelů lze už jen považovat za výsměch všem občanům České republiky. Ondřej Benešík, místopředseda KDU-ČSL

    OdpovědětVymazat