úterý 29. března 2011

Obec: Nový web Božic


V úterý 29.3.2011 byl spuštěn nový webový portál obce Božice na stávající adrese www.bozice.cz.
V Úvodu nových webových stránek píše starosta obce Karel Hala:

Vítáme Vás na nových webových stránkách obce Božice. Webové stránky chápeme jako jednu z dalších služeb pro Vás občany, a proto se vynasnažíme v maximální možné míře informovat obyvatele o aktuálním dění v obci nad rámec zákonem stanovených podmínek.
Na tvorbě našich webových stránek stále pracujeme a kompletní informace Vám budeme přinášet postupně. Pevně věřím tomu, že se naše nové stránky stanou pro drtivou většinu občanů místem, kde může každý získat potřebné informace pro snadnější komunikaci s úřadem a pro život v obci.
                                                                                                Karel Hala, starosta

I my si přejeme, aby nové webové stránky obce byly obohacením našeho informačního a mediálního prostoru a byly aktuálním, zajímavým a kvalitním zdrojem informací. Věříme, že vzájemnou propojeností a prolínáním všech webových stránek, které se obci Božice věnují, získají občané Božic, rodáci i zájemci o to, co se v Božicích děje, maximum rozmanitých informací a pohledů na život u nás.

                                                      Ladislav Nevrkla, editor webu „Pro Božice“




4 komentáře:

  1. Musím říct, že nová podoba webu obce Božice je moderní, svěží, jasná přehledná a hlavně - AKTUÁLNÍ. Konečně jsme se dočkali webu, za který se nemusíme stydět! Právě naopak. Těší mě, že jsem k tomu taky malou kapičkou přispěl. Jinak poděkování patří především Luboši Lopourovi, Jirkovi Čadovi a starostovi Karlu Halovi. (lan)

    OdpovědětVymazat
  2. Z technických důvodů teď 14 dní (7.4 - 21.4.2011)nenatankujete benzín na čerpací stanici v Božicích. Nafta by měla být v pohodě a trvale platí, že v Božicích nelze platit kartami CCS. (lan)

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi pěkné a přehledné.Vždy najdu co potřebuji.

    OdpovědětVymazat
  4. Docela to jde, ale čekal jsem víc.

    OdpovědětVymazat