neděle 10. listopadu 2013

Fotbal: Dorost v Rakšicích sahal po bodech

Sobotní předehrávkou 1. jarního kola skončila pro naše dorostence podzimní část okresního přeboru.
Rakšice - Božice 3:2 (0:1), obě naše branky vstřelil L. Svoboda.   
K soupeři jsme opět jeli v nekompletní sestavě, chyběli nám čtyři hráči základní sestavy. V Rakšicích se hrálo na těžkém podmáčeném terénu, který více vyhovoval domácím. Rakšičtí hráči hojně komentovali výroky rozhodčího Ďurka, ten jim nejprve domlouval, později začal rozdávat žluté karty. Náš vedoucí gól dal před koncem poločasu L. Svoboda. Domácí vyrovnali zhruba v šedesáté minutě, chvíli poté za vulgární nadávky rozhodčímu viděl jeden z domácích hráčů červenou kartu. Rakšice vyloučení spíš vyhecovalo k bojovnějšímu výkonu a podařilo se jim vstřelit branku. Naši hráči však nesložili zbraně, L. Svobodovi se podařilo vyrovnat. Vypadalo to, že zápas skončí remízou, ale v čase 90+1´ (rozhodčí nastavil 2 minuty) jsme po rozehrání rohu inkasovali. Musíme ovšem sportovně uznat, že to byla pěkná branka ... 
Pochvalu si dnes zaslouží především defenziva: Robin Šotkovský v brance, stoper Broněk Horáček a pravý obránce Jiří Čada a samozřejmě Lukáš Svoboda za vstřelené góly.

Sestava: Robin Šotkovský - Jiří Čada, Broněk Horáček, Vojta Maruštík - Filip Kresan - Michal Švéda, Sláva Urban, Kamil Hanzal, Roman Šob - Lukáš Svoboda, Radek Horáček Šob. Střídání: Tonda Kašpar za zraněného Filipa Kresana.
                               Jiří Čada

3 komentáře:

  1. Nebyl to Radek Horáček ale Radek Šob :)

    OdpovědětVymazat
  2. I já se omlouvám, taky mě to mohlo ťuknout, ale "překlopil " jsem pouze text a pozorně si ho nepřečetl. Věřím, že Radkovi se bude na jaře dvojnásob dařit a my už si jeho jméno budeme dobře pamatovat :-)!!!! (lan)

    OdpovědětVymazat