úterý 19. listopadu 2013

V Božicích dnes hořelo (akt.22.11.)

Zásah hasičů u kulturáku
Někdy kolem 16 hodiny zasahovali hasiči při likvidaci požáru v bytě pana P.H. v prostoru nad kulturním domem. Zpráva hasičů uvádí toto:

K požáru v bytě v Božicích vyjeli v úterý po půl čtvrté odpoledne profesionální hasiči ze Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou a dobrovolné jednotky z Božic, Prosiměřic a Slupi. Krátce před čtvrtou hodinou ohlásily jednotky lokalizaci požáru, nyní jej likvidují. 

K příčinám požáru zatím nebylo vydáno nic oficiálního, podle informací občanů byla příčinou zapomenutá zapnutá trouba sporáku s ohřívanou sekanou. Jiná paní pravila lakonicky: Vajgl!. Každopádně byl požár lokalizován a v tuto chvíli hlídkují na místě domácí hasiči.

 (lan)

12 komentářů:

  1. Nebyl to ani vajgl ani sekaná,a ti co to vymyšlejí nesmysly at se hlavně zamysli nad tím co se mohlo všechno stat,bydlí tam rodiny s dětma staří lidé a druzí ztoho mají akorát podnět k pomluvám a vymyšlení.nic ve zlém!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady se lidi rádi pasou nad cizím neštěstí hlavně že se nikomu nic nestalo a pan P.H by si zasloužil!!!!

      Vymazat
  2. Myslim ze vsichni chapou co se mohlo stat a nikdo nechce ani domyslet to nejhorsi.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypálená eletrika!

    OdpovědětVymazat
  4. Lidi asi nechápou proč se tutlá co se opravdu stalo.Je to nezodpovědný co se stalo,a ten kdo to nechal dopustit si tady chodí jak největší hvězda!

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy nevyjde pravda jenom spekulace a pan P.H bude vysmátej jak jinak

    OdpovědětVymazat
  6. Tuto komunikaci vůbec nechápu. Nevím proč kolem toho všeho chodíte, jako kolem horké kaše a nenapíšete vše na rovinu. To se toho člověka tolik a bojíte? Já znát jeho jméno, tak to sem klidně prásknu a ještě se pod to klidně podepíši.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdo se ho nebojí je to namustrovanej frajírek co si myslí že sežral všechnu moudrost,hlavně že když se to v tu chvilu všechno dělo hasiči policie atd.tak mu lepilo a potom jak tady už někdo píše chodí jak největší hvězda

      Vymazat
  7. Pochvalil bych nase hasice,byli tam prvni a pod dohledem velitele zasahu ohen bleskove uhasili...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hasičům velky dik opravdu dobrá práce,a dobrého postřehu lidí mohlo to dopadnout hůře

      Vymazat
  8. Je to byt pana Hataše s kamarákou sme to viděli.

    OdpovědětVymazat