úterý 6. října 2015

Doktor Olejník mění provozní a ordinační dobu

Podívejte se na změny v provozní a ordinační době pana doktora MUDr. R. Olejníka v Božicích a přečtěte si znovu vysvětlení k systému objednávání.



25 komentářů:

  1. Výborně! Jen tak dál!
    A co když nejsem akutně nemocný a nechci se objednat? Kdy tam mám jít?
    Vypadá to, že už nemám chodit vůbec. To jsem blbec!

    OdpovědětVymazat
  2. Když nejste akutně nemocný a nechcete se objednávat, tak na co k panu doktorovi půjdete?!!
    V tom případě Vám nic neschází a jenom plýtváte časem doktora,který jej může využít opravdu k nemocným pacientům.
    Važte si svého zdraví a lidí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Takže pokud budu akutně nemocná ve dnech kdy ordinuje pan doktor ráno( po,st pá) ,tak stejně nemám šanci se k němu dostat,neboť přednost mají ti,kteří jdou na odběry,nebo injekci.A na to má pan doktor pouhé 2 hod. ?Sama jsem loni zažila to,že jsem šla k panu doktorovi v pondělí ráno s akutní chřipkou a seděla jsem tam 2 hod. .Byla to šíleně nekonečná doba,ale odběry a injekce mají přednost,poté nějací objednaní a pak v mezičase ten někdo komu je snad špatně?V takovém případě radím,jeďte rovnou na pohotovost.

    OdpovědětVymazat
  4. No jo jenže pan doktor vás nevezme ani pokud máte horečku 40 stupňů, protože asi nejste dost akutní a přednost mají odběry a poté jsou na řadě objednaní. Protože objednat se to znamená pro pana doktora jeden z mnoha důvodů proč chtít 30 kč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu, jak může chtít za objednání pan doktor 30,-Kč? Přece tohle už bylo dávno v celém republice zrušeno. Že by to ještě k nám nedorazilo? Pokud vím, tak se za nic neplatí, jenom doplácí za léky.

      Vymazat
  5. Psal/a jsem, že je to jeden z mnoha důvodů. Pan doktor si vždy něco vymyslí.

    OdpovědětVymazat
  6. Samá negativa, pokud se vám to nelibí, máte možnost si doktora změnit. Nejdříve ukažte co dokážete vy a potom kritizujte!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Negativa by nebyly kdyby se dodržovali určité pravidla a nejednalo se o byznys. A o holích těžko jezdit někam jinam.

    OdpovědětVymazat
  8. Jde vidět že u nás pan doktor velice oblíbený ..A" lidský" když se na nemocneho ani nepidiva a pošle ho domů. 15 minut před zavirackou

    OdpovědětVymazat
  9. A co těch 30 kč za objednani!!??? Chodim po dokrorech i na objednání a nechtějí to. A to že pan doktor opravdu vykoukne 15 min.před koncem pracovní doby a řekne že už brat nebude je pravda i přes to že tam sedí člověk ktery má vysokou horečku a čeká tam skoro 2 hodiny.

    OdpovědětVymazat
  10. Vidím,že zkušenosti jsou bohaté. Říkám byznys. Na Hippokratovu přísahu si už asi nepamatuje. Když začal ordinovat přístup byl zcela jiný. No co už naděláme. Budeme se léčit každý sám a až nám dojdou nápady vezmeme svačinu penízky a budeme čekat a čekat a čekat až na nás přijde řada.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak mu zkuste donést 10 vajec. MUDr Šafránek si liboval. Nežli bych čekal a čekal to se raději přehlásím jinam.

    OdpovědětVymazat
  12. Vajíčka nepomohou, pokud je tolik stížností a hlavně to nám občanům naší střediskové obce nevyhovuje, tak by bylo dobré si klidně stěžovat na Lékařskou komoru. Takto se doktor ke svým pacientům nesmí chovat.Přece přísahal. Nedejme se.

    OdpovědětVymazat
  13. Já o žádných stížnostích nevím. Sehnat dneska doktora na venkov je těžký. Aby to potom nebylo horší :-(.

    OdpovědětVymazat
  14. Žádný stížnosti! ? A co tady lidi píšou pochvala za pochvalou asi že !? jen raději anonymně...kdyby náhodou onemocněli tak aby je pan doktor ošetřil

    OdpovědětVymazat
  15. Copak jste se zbláznili,když se vám nelíbí jděte jinam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč.Máte svobodnou volbu,můžete jezdit do Znojma nebo do Hrušovan.Zdravotnictví je stejně ve srabu a kdyby jen to.

      Vymazat
  16. Ono to tak dopadne. .že budou lidi jezdit raději na pohotovost. ..nebo se léčit doma.No každeho věc a názor.

    OdpovědětVymazat
  17. Je to stejné jako se školkou,školou,zubařem, obchodem.Jdu kam chci já.Teda když mě vezmou.

    OdpovědětVymazat
  18. No,ale těžko jet autobusem kamkoliv jinam když máte vysokou teplotu.

    OdpovědětVymazat
  19. Praktický lékař MUDr. Olejník oznamuje, že ve čtvrtek 22. října 2015 nebude ordinovat. (lan)

    OdpovědětVymazat
  20. Nechám doktora doktorem, ale co se mi nelíbí, že není dodržováno lékařské tajemství ! Není to vina doktora,ale uspořádání celé ordinace, přes ty tenoučké dveře mezi ordinací a čekárnou je slyšet téměř vše a tak čekající slyší, co se děje uvnitř. A zvědavost čekajících je veliká, protože v čekárně bývá ticho jako v hrobě, aby nikomu nic neuteklo a místní klep.., promiňte, zpravodajky hned běží po obci povídat,koho co trápí a z čím se léčí. Chce to asi zvukotěsné dveře nebo třeba do ordinace pouštět nějakou hudbu, což normálně bývá zvykem. Také sedění zdrav.sestry u vyšetřujícího lékaře je asi jen u nás v Božicích. Někomu nemusí být příjemné, když na něj hledí sestra, byť zdravotní. Normální je, že má sestra svoji místnost a tam odbavuje a chystá pacienty pro lékaře, ono to potom také jde rychleji, protože ne každý pacient jde přímo na vyšetření k lékaři, ale pro nějaký úkon stačí jen sestra. Škoda, že můj nápad a poznatek asi zapadne, protože je až na konci rozsáhlé diskuze a asi bude těžko objeven případnými čtenáři. -pepř-

    OdpovědětVymazat
  21. Praktický lékař MUDr. Olejník oznamuje, že ve čtvrtek 12. 11. 2015 nebude ordinovat.

    OdpovědětVymazat
  22. Ve dnech 16.-20.11.2015 je v ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Božicích omezen provoz. Akutní případy ošetří ordinace MUDr. Přinosila v Dyjákovicích.

    OdpovědětVymazat
  23. Už zase. Doktor má víc volna než ordinačních hodin. To zdravotnictví je opravdu ve srabu, jak je vidět tady.

    OdpovědětVymazat