úterý 6. října 2015

Pod vlivem alkoholu trefil auto i zídku v Břežanech. V Božicích přišel jiný řidič o řidičák (akt.)

V sobotu 3.10.2015 v osm hodin večer projížděl obcí Břežany s osobním autem Fiat Miltipla čtyřiatřicetiletý muž z našeho regionu. Když se míjel s protijedoucím vozidlem, nezvládl řízení a narazil do zaparkovaného auta a do zídky před domem.

Nikdo naštěstí nebyl zraněn a celková hmotná škoda je zhruba osmdesát tisíc korun. Po této kolizi však najevo, že zde svoji negativní roli sehrál alkohol. Muž totiž nadýchal 3,27 promile. Na místě jsme mu zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu. 

Informaci přinesl policejní server 5.10.2015.

Hasiči uvádějí čas 23:57 h. Tak by si to měli u policie nebo u hasičů srovnat.

Pozitivní dechová zkouška v Božicích 0,52 promile návykové látky (alkoholu) jsme zaznamenali v pátek 2.10.2015 o půl páté odpoledne v obci Božice. Se Škodou Felicia tudy projížděl osmačtyřicetiletý muž ze Znojemska. Při kontrole sice předložil všechny doklady, ale vyšlo najevo, že má platnou blokaci řidičského oprávnění. Řidičský průkaz jsme mu i z toho důvodu zadrželi.

A ještě jedno varování z případu u Trstěnic:
Dvaašedesátiletá žena ze Znojemska havarovala s VW Polo mezi obcemi Džbánice a Trstěnice. V pondělí 5.10.2015 o půl osmé ráno zde pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost jízdy, najela na krajnici a nakonec až do pole. Její auto se převrátilo na střechu. Řidička při tomto manévru utrpěla lehké zranění. 



Ženy, ženy, netočte tím volantem tolik. Auto na střeše pak většinou nechce pokračovat v jízdě ...


                 (lan)

2 komentáře:

  1. Hajzli ožralci,tak jako před týdnem v Boroticích.Doufám,že už jim ty řidičáky nevrátí

    OdpovědětVymazat
  2. No jo vézt pizzu není jen tak!!! To je k těm Břežanům.

    OdpovědětVymazat