pátek 13. listopadu 2015

Fotbal: Co budou dělat božičtí fotbalisté v zimě?

Ještě ani neoschl pot na dresech našich úspěšných borců v okresním přeboru, ještě se nedaly do kopy jejich "karaoke" hlasivky vyzpívané po vítězných chorálech na posezení po posledním vítězném utkání v Hrádku, ještě ani neproběhlo posezení po skončení podzimní části sezóny a už jsou před nimi výzvy k zimní přípravě.


Nevím, jaký koktejl jim namíchá vedení fotbalového oddílu a trenér týmu, vím však, že jsou již zveřejněny některé nabídky k zimním fotbalovým turnajů.

Nás asi tradičně bude zajímat ten hrušovanský, ale možná, že i fotbaloví senioři nad 35 let by si rádi zkusili Vánoční turnaj v malé kopané, jehož 1. ročník připravují v Jevišovicích.
V Jevišovicích těch turnajů připravují více, zájemci ať se podívají na stránky http://www.ofsznojmo.cz/.

K Zimnímu turnaji 2016, který pořádá TJ Cukrovar Hrušovany n. Jev. pro mužstva okresních soutěží a krajské I.B třídy přidávám základní informace: přihláška do 31.12.2015, startovné 6.000,- Kč a zahájení turnaje 30.1.2016.

                       (lan)







1 komentář:

  1. Na zimní turnaj v Hrušovanech jsme už přihlášení. Takže od 1.1.2016 trénink a od 30.1.2016 turnaj. OK. A my fanoušci se už těšíme na šály :-). (lan)

    OdpovědětVymazat