neděle 29. listopadu 2015

Vánoční strom v Božicích rozsvícen

Nedělní rozsvícení vánočního stromu v Božicích proběhlo přesně podle pečlivě připraveného scénáře a přilákalo velmi početné davy návštěvníků.


Důležitou součástí dne byl Den otevřených dveří základní školy s množstvím prodejních stánků a tvůrčích dílen. Jakýs takýs průřez nabízím ve fotogalerii. Daleko větší počet a kvalitní snímky si pak prohlédněte na http://cadaji.rajce.idnes.cz/Bozice_-_rozsveceni_vanocniho_stromu_29.11.2015/.
Výborný byl námořnický svařák u hasičů a fandil jsem pořadatelům při odpočítávání: deset, devět, osm ..... start! A Vánoční strom Božic se rozsvítil!!! Nejvíc si kromě starosty a pana Sedi oddechla hlavní organizátorka Marcela :-)! Tak hlavně že to klaplo a lidi se sešli a byli spokojení! A příjemný večer potom plynule pokračoval ....

            (lan)
























2 komentáře:

  1. :-) s organizací této akce nemám nic společného, tato akce byla v režii učitelského sboru a dětí, které jste opomněl zmínit. Ale ano, ulevilo se mi :-).

    OdpovědětVymazat
  2. To je pravda. Z fotografií je doufám dostatečně patrné, že se vše odehrávalo před školou a ve škole, tím pádem i v jejich režii. (lan)

    OdpovědětVymazat