středa 30. prosince 2015

Fotbalový brankostroj na Silvestra. A vzpomínka na Vlastíka (akt.)

Desátý silvestrovský fotbálek přilákal na umělku za školou skoro dvě desítky fotbalumilovných hráčů a poměrně slušnou diváckou kulisu. Do role gólmanů se letos pasovaly nové tváře, jelikož ty tradiční jsou zraněné.


Sluníčko svítilo, mráz štípal do tváří, hráči měli k dispozici svařák i pálenky. Pozitivem byly nové dresy, které si řada hráčů nechala zhotovit právě na takové fotbálky. Branek padalo poměrně dost, v první půlce hlavně do branky bílých (včetně rozlišováků), v závěru poločasu a při změnách sestav se dařilo i bílým střelcům. Celkově jsem však měl dojem, že modří byli lepší.
Kromě rekreačních fotbalistů si dnes zahráli i naši profíci, kteří si zápas můžou zapsat do svých tréninkových deníčků.
Výborná akce spojená se závěrem roku potěšila i letos. I když jsme si jistě vzpomněli i na toho, který zde pravidelně hrával a letos jsme se s ním rozloučili ve smuteční síni. I díky tomuto silvestrovskému fotbálku si na něho vždycky vzpomeneme. Svým humorem a smyslem pro legraci sem jednoznačně bude patřit navždy. A díky Maruš je jeho fotografie na nových trikotech. Tak jak jsme ho znali. Šťopička výborné pálenky byla "na Vlastíka".

              (lan)


































1 komentář: