čtvrtek 10. prosince 2015

Božická voda má divnej šmak!

Občas a někdy více než je zdrávo, máme pocit, že voda z vodovodního kohoutku divně smrdí. Možná až páchne. A to ji máme nejen na umývání, koupání, sprchování a vaření, ale snad ji občas i pijeme!!!! Jejdanánku, to je eko...!!! A takovou vodu nám určitě budou chtít od nového roku aspoň o tři kačky zdražit!


Nechám se překvapit, jaké informace k vodě zazní na dnešním zasedání zastupitelstva.

                          (lan)

3 komentáře:

  1. Zpráva částečně z tisku 14.12.2015: Od nového roku se lidem zvýší cena za vodné a stočné o necelých pět procent, tam, kde jsou členy svazku Vodovody a kanalizace Znojemsko, tj. i v Božicích. Cena za 1m3 vodného a stočného bude 87,40 s DPH. Když to takhle půjde dál za dva roky překročíme stovku za kubík kvalitní božické vody. (lan)

    OdpovědětVymazat
  2. No ono to není občas ale víceméně dost často ne-li pořád. Chutí i vůní rybinou ale na druhou stranu s ní zažene i hlad jak je tvrdá.

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně jestli to není "navoněné" záměrně, aby se pak řeklo, že naše voda není dobrá, a že budeme brát tu znojemskou z nákladně rekonstruované znojemské úpravny. Já bych se toho hodně obával!!! VaK s Božicemi nehraje fér.(lan)

    OdpovědětVymazat