sobota 26. listopadu 2016

Božické hasičky třetí v Hasičské lize 2016

Celkovým velmi pěkným třetím místem v Hasičské lize 2016 okresu Znojmo se rozloučily s letošní sezonou hasičky SDH Božice. O lepší umístění přišly až v posledním závodě ligy.


Božické hasičky byly 2x druhé (v Jezeřanech-Maršovicích a Blížkovicích), 2x třetí (v Dobřínsku a v Jevišovicích) a 3x čtvrté (ve Vedrovicích, Miroslavi a Loděnicích). Škoda, že našim hasičkám nevyšel poslední závod ve Chvalovicích, kde jsme v přímém souboji o druhé místo podlehli hasičkám z Výrovic. Zatímco výrovické hasičky v tomto závodě zvítězily a braly 15 bodů, naše hasičky skončily páté za 8 bodů. a tak o pět bodů jsme nakonec skončili třetí.
Naše děvčata však nechyběla ani v jednom z dvanácti závodů ligy, na rozdíl,třeba od dlouho druhých Vítonic, které se nezúčastnily posledních tří závodů a spadly na celkové 5. místo. Suverénním vítězem ligy se staly hasičky z Miroslavi se ziskem 166 bodů.
Je třeba též dodat, že jeden ze závodů ligy proběhl počátkem července na božické dráze. Takže dík našemu SDH za perfektně zvládnuté pořadatelství.

             (lan)










Žádné komentáře:

Okomentovat