úterý 15. listopadu 2016

Obec Božice upozorňuje a informuje

Jednou z aktuálních obecních informací je to, že v bazénu RELAX bylo po opravě opět zprovozněno solárium. V obci Božice probíhá sběr "šmuků" (šperků, šátků, šál ...) pro Nadaci pro transplantaci kostní dřeně. A opět je dopravní omezení přes most v Zámlýní.


Sběrným místem je do 24.11.2016 Koloniál u Bernardů a 20.11. od 15 h Jiráskův dům osvěty na Kolonii během akce Příležitost k zastavení.
Práce na mostu v Zámlýní vrcholí a k 19.11.2016 vstoupí v platnost částečná uzavírka tohoto mostu, tak jak je naznačeno na připojené mapce. Jen je mi stále záhadou, proč je tam znovu v uzavřené obci povolena zvýšená rychlost 70 km/h v prostoru "u kozího chlívku", která se záhy před mostem mění na 50 km/h?! Přes most by se tady mělo jezdit třicítkou a ne nás nutit porušovat vyhlášku, letět sedmdesátkou a po pár metrech brzdit na padesátku a vletět na most s omezeným provozem. Nějak mi to hlava nebere.
Je to podobné jako "Zóna 30" u "skokánku" nad Tarabovým! Zkuste tam projet třicítkou a poškodíte si vozidlo!Tak tak doporučená rychlost je 15 km/h!!! A stále mi tam chybí nějaké upozornění, že je tam na vrcholku retardéru přechod pro chodce. To, co tam je dnes, je prostě málo!

P.S. A nechci vidět, jak bude provoz v této ulici vypadat při nějakém náledí!
          (lan)






Žádné komentáře:

Okomentovat