pátek 11. listopadu 2016

U Dobšic shořel forman a další ťukes v Božicích

Nakonec byla asi nejvážnější čtvrteční dopravní nehodou na Znojemsku ta, která se stala ráno po šesté u Dobšic. Shořel při ní starší forman, řidič vozidla byl naštěstí pouze lehce zraněn. I v Božicích pokračovaly drobné  dopravní nehody, z nichž nejvážnější se stala asi dnes odpoledne v ulici na Kolonku.


O včerejší nehodě u Dobšic vydala znojemská policie následující zprávu:

Auto začalo po nárazu hořet

ZNOJEMSKO: Zcela zničený vůz neměl zimní pneumatiky. 
     Ve čtvrtek ráno se na silnici první třídy č. 53 v blízkosti obce Dobšice stala dopravní nehoda, při které jedno z vozidel zcela shořelo. Čtyřiatřicetiletý muž jel pár minut po šesté hodině se Škodou Forman směrem na Znojmo. Pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy na zasněžené vozovce, dostal smyk a přejel do protisměru. V té době jelo v opačném směru vozidlo Ford Transit, které řídil sedmačtyřicetiletý muž. Oba jsou z našeho regionu. Forman začal po nárazu hořet a Transit byl odhozen na svodidla. Podle prvotních informací utrpěl řidič Škody Forman lehké zranění. Zjistili jsme, že jeho vozidlo nemělo zimní pneumatiky. Dechové zkoušky byly u obou řidičů negativní. Způsobená hmotná škoda je asi tři sta tisíc korun. Přesná příčina a míra zavinění je předmětem dalšího šetření.     
por. Mgr. Lenka Drahokoupilová, 11. listopadu 2016
Podle neověřených zpráv se mělo jednat o řidiče formana z Božic. 
Dnes odpoledne došlo ke zcela zbytečné dopravní kolizi u nás v Božicích, v ulici na Kolonku. Podle našich informací se řidička nevěnovala dostatečně provozu před sebou a narazila zezadu do vozidla, které si najelo trošku doleva, aby mohlo odbočit k domu vpravo. Jestli je na vině rychlost, nezkušenost nebo nepozornost, nevím. Prodávám, jak jsem koupil.
                     (lan) 

 







Žádné komentáře:

Okomentovat