středa 9. listopadu 2016

Život běží dál (dopl.foto 11.11.)

Budování kruhového objezdu pokračuje mílovými kroky, momentálně se budují kanalizační přípojky, hledají se odpovídající spády a hledá se návaznost na starou dešťovou kanalizaci. Zcela nenápadně se v obci objevily nové dopravní značky na místních komunikacích, byla pokácená suchá, nebezpečně se sklánějící bříza před autoservisem a cestující si už zvykli na dočasně posunutou autobusovou zastávku.


A přestože v krátké době asi 14 dnů máme v Božicích úmrtí tří seniorů, tak život jde dál. S rodinami zemřelých soucítíme (jedno takové úmrtí tety máme i v rodině), kondolujeme a věříme, že hezké vzpomínky nám navždy zůstanou. Zrovna v souvislosti s diskuzí nad budováním místních komunikací a chodníků jsem si vzpomněl na nedávno zesnulého Áju, který takovou cestu ze zámkové dlažby od paní Novotné po Miklíkovo před léty pokládal. S tím bude spojená moje vzpomínka na něho.

                                (lan)











1 komentář:

  1. Na sv. Martina byl zprůjezdněn most v Zámlýní i pro nákladní automobily, i když celková rekonstrukce mostu není ještě hotová a provoz je omezen.

    OdpovědětVymazat