pondělí 27. února 2017

Božice v médiích: Fašank, zabíjačka i Údolí lásky

Poslední únorové výtisky regionálních médií si opět všímají života a událostí v Božicích. Najdeme tam, jak fotografie z fašanku, tak ze zabíjačky a nakonec i z čerstvě znovuzapočatých prací v Údolí lásky.


V Božicích to zkrátka žije, i když třeba bylo poměrně dost lidí, kteří neotevřeli během sobotní masopustní obchůzky maškar po obci dveře svých příbytků. Zase na druhé straně nebylo výjimkou, když v jiném domě dali masopustnímu průvodu i dvě stovky!
Taky více než 350 platících návštěvníků plus hosté a pořadatelé si užilo večerní fašankovou zábavu se skupinou Sabrin band v kulturním domě. A potěšilo, že zde bylo i dost návštěvníků z okolí, byť tentokrát si masopustní zábavy dělali skoro v každé okolní obci. Půlnoční hasičské překvapení stále láká a přitahuje ....
O tom, že žaludky jsme si mohli řádně promastit na sobotní zabíjačce na hřišti, ani nemluvě. Taky jsem si po takovém víkendu šel v neděli lehnout, jak se říká se slepicemi. Ale to jsem si předtím dal ještě kuřátko s rýží! Jen doufám, že to nebylo to černé z hasičského fašankového půlnočního překvapení! To už by dneska mělo zpravodajství televize Nova skutečnou zprávu z Božic!
                                                                       
                    (lan)
                                             

Žádné komentáře:

Okomentovat