pátek 6. dubna 2018

Ukliďme Česko. V Božicích sraz u Aleje života

Ukliďme si Česko v roce 2015 v Božicích
Úklid Aleje života, kolem hřbitova, k rybníkům a kolem Kolonie, to jsou místa, kde budou v sobotu 7.4.2018 v době od 10 do 15  hodin uklízet božičtí dobrovolníci naši přírodu.


Akce, která má v naší obci už několikaletou tradici, přivítá každou ochotnou ruku bez ohledu na věk. V současné době se již prostřednictvím webu na adrese http://www.uklidmecesko.cz/event/17056/ přihlásilo 16 dobrovolníků.
Akci organizuje Obec Božice, koordinátorem akce je Bohuslav Bernard.

              (lan)



3 komentáře:

  1. "Je krásné, že si uklízíme naši obec, o což se starají pořád jen ti samí nadšení občané. Ale na druhou stranu si někteří jedinci dělají z obce skládku... ... a stovky Božických občanů tím trpí.... Obecní rada a zastupitelstvo by se tímto mělo zajímat. V opačném případě budou občané u volebních uren k tomuto určitě přihlížet." Toto je část obsáhlejšího anonymního diskuzního příspěvku. Sdělení vytečkovaná jsou natolik závažná, že je vzhledem k anonymitě pisatele nepublikuji, ale celé znění přeposílám na obec.

    OdpovědětVymazat
  2. na ja, cenzura jak chviňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, proč bych měl zveřejňovat anonymní příspěvek, který nemám ověřený? Co když to není pravda? Co když je to jenom vyřizování si osobních účtů? Když to bude podepsané, prosím! Přeposlal jsem to odpovědným osobám a uvidíme...

      Vymazat