neděle 1. dubna 2018

Fotbal: Božická Benfika vyškolila Draky

Já vím, Lechovice už dávno nejsou Draci, a kdyby kapitánem nebyl náš bývalý hráč Svaťa Nevěčný a v poli nehrál další náš bývalý fotbalista Petr Horký alias Čert a trenérem nebyl náš další bývalý hráč a fotbalový srdcař Jožin Raušer, tak by nás Lechovice ani nezajímaly. Takhle přeci jen asi skupina božických fandů vyrazila ve větrném odpoledni do fotbalového stánku v Lechovicích, aby viděla na vlastní oči náš fotbalový koncert.
IV.C: Lechovice - Božice B 1:5 (0:2). 2x David Švejdík, po jedné Zdeněk Chrenovský, Petr Procházka a Luboš Šenkeřík.


Podrobnosti k utkání nevím, ale vzhledem k naší kvalitní sestavě (J. Pavelčík, Zd. Chrenovský, D. Švejdík, K. Vávra) si myslím, že od úvodního hvizdu sudího Horkého bylo jasné, kdo dneska bude pánem na hřišti. A je dobře, že si zastříleli i zkušení hráči. Džamp dal jednu z branek z penalty. Domácí korigovali krutou porážku až v 86´.

        (lan)




4 komentáře:

  1. jen pro zajímavost,přečtěte si zápis s Karlova,stojí to za zvážení jestli takový hráč tam má co dělat,když je to po několikaté

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hráč se jmenuje Dominik Synek (r.1981) a po jeho zákroku (úder hlavou do nosu spoluhráče) musela být přivolaná rychlá kvůli velkému krvácení z nosu zraněného protihráče. D. Synek, který už měl ŽK, dostal červenou a odešel z hřiště. Na jak dlouho, o tom rozhodne DK.

      Vymazat
    2. Úder hlavou byl do hlavy protihráče! Překlikl jsem se. Každopádně sprostý hrubý faul, který nemá na hřišti co dělat!

      Vymazat
  2. zdravím,dle DK se mají zúčastněné osoby dostavit k dalšímu jednání přímo na jednání DK,řeší to i Policie ČR M.Studénka

    OdpovědětVymazat