neděle 22. dubna 2018

Fotbal: Padáme ke dnu!!! Co s tím?

Nejsou to příjemné chvíle pro naše "A" mužstvo bojující v OP Znojemské pivo. Po 17. odehraných kolech padáme ke dnu a klesli jsme až na předposlední místo.


Co je platné, že bojujeme, když soutěž se hraje na body a my teď už tři kola nebodujeme. Chvalovice, které chytly na jaře druhý dech, nám už s tímto dechem dýchají na záda a my musíme zbystřit pozornost a zavelet k obratu.
Nám, co fotbal jenom sledujeme a podporujeme, se to mluví, ale přesto nemůžeme nevidět několik zbytečných taktických chyb, které ovlivnily téměř každé utkání. Naposledy to např. bylo dle našeho názoru trošku nelogické stažení Martina Vrby už po půl hodině hry. V jiném zápase zase střídání Bojara místo jeho přesunu na jinou pozici atd. atd. Říkám znovu, že to nesoudím, jenom tlumočím jiné názory na naši hru.
Úvodní zápas s Hostimí jsme sice vyhráli, ale do dalšího utkání nemohli nastoupit tři zranění hráči. A zatím pořád nejsou stopro... Kája je pracovně v zahraničí a nadějní dorostenci nebo nedávní dorostenci nehrají nebo přestoupili jinam. Ale o tom všem jistě vedení našeho fotbalu ví a už hledá cesty ze současné šlamastiky!!! Aspoň my tomu věříme, stejně jako věříme našim hráčům a v sobotu s nimi jedeme na horkou půdu do Petřína.

                 (lan)



3 komentáře:

  1. Dobrý večer pane Nevrklo,je potřeba psát i o"B" týmu. Také patrp k božickému fotbalu 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když mi něco někdo pošle, otisknu. Nemůžu sedět zároveň na hřišti v Božicích a na tribuně v Šanově.:-) A taky mám i jiné osobní zájmy než jenom fotbal! :-) Takže pište, kdo chcete číst něco o týmu Božice B, posílejte fotografie, rád vše zveřejním. :-)

      Vymazat
  2. Až tak jsem to nemyslel.Stačí jen výsledek a kdo dal gol

    OdpovědětVymazat