středa 25. dubna 2018

Komunistická politička lobující za Božice opustila komunistickou stranu

Nebylo v nedávné minulosti v Božicích akce, na níž by se neobjevila známá znojemská politička hájící až do víkendu 2018 barvy komunistické strany, Marta Bayerová. Konečně i ona prozřela a barvy komunistů svlékla. "Nesouhlasím se současnou politikou KSČM pod vedením Vojtěcha Filipa," uvedla bez dalšího komentáře.


Bayerová byla pragmatik a pravidelně uspěla při "porcování medvěda", což si jistě pamatujete, co před 10 - 15 lety bylo.
Božice vděčí Martě Bayerové za miliónovou dotaci na novou asfaltovou silnici od Leisserových na Kolonii a možná i za něco dalšího. Pravidelně řečnila u znovuvztyčeného pomníku na úpatí Tanzbergu v ulici Pod masnou (mnozí to místo pamatují pod názvem U moruše).
Tak dlouho, dokud se nedostala do sporu s jiným komunistickým politikem Miroslavem Grebeníčkem z Mikulova. Na Břeclavsku už před časem Grebeníčka nechtěli a tak se nacpal na Znojemsko. Protože to měla propachtované Marta Bayerová, musel odstřelit paní Martu. To se mu povedlo, Bayerová v následujících volbách neuspěla a dneska si užívá důchodu. K tomu už rudou průkazku nepotřebuje. To, to ale trvalo ....

            (lan)

1 komentář:

  1. Podivný úkaz??! Když byla tak dobrá, proč nedostala nějakou trafiku??!A bude letos řečnit v Bozicich??!

    OdpovědětVymazat