pondělí 10. ledna 2011

Hasiči: Ohlédnutí za ZN ligou 2010


Na webových stránkách OHS Znojmo (www.ohsznojmo.cz) jsou zveřejněny kompletní výsledky Znojemské hasičské ligy 2010 v kategorii mužů a žen. Pro nás je potěšitelné, že se do obou soutěží zapojili i naši hasiči a hasičky.
Soutěž mužů
Do ZN ligy 2010 bylo přihlášeno 9 družstev a uskutečnilo se  9 soutěžních kol. Naši hasiči se zúčastnili 6 závodů a nejlepšího umístění dosáhli hned v úvodním podniku ligy, kdy na vlastní trati obsadili 6. místo (reportáž viz http://www.probozice.wz.cz/index.php?menu=020520102). V celkovém pořadí jim patří 8. místo, vítězem se stal SDH Chvalovice.
Soutěž žen
Do ZN ligy se přihlásila 4 družstva. Naše hasičky se zúčastnily všech 9 závodů. V celkovém pořadí jim patří 3. místo, vítězkami se staly členky SDH Vítonice.
V připraveném plánu práce OSH Znojmo na rok 2011 je rovněž zařazený ZHV mládeže (Závod hasičské všestrannosti mládeže), která by se v říjnu 2011 měla uskutečnit na závodišti v Božicích. Další akce budou zařazovány průběžně, vyloučené nejsou ani změny termínů.
Svoji činnost hodnotili členové SDH Božice na výroční členské schůzi, která se konala v sobotu 8.1.2011. Na programu byly i aktivity na letošní rok 2011 a určitě se necháme napínat, čím nás letos překvapí na oblíbeném fašanku, jehož režii mají již několik let ve svých šikovných rukách.

                                                                      Podle materiálů OSH Znojmo připravil –lan-









2 komentáře:

  1. Na jednání VČS božických hasičů zavítal v doprovodu starosty Okresního sdružení hasičů Znojmo Ludvíka Procházky též starosta celorepublikového Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Ing. Karel Richter. Je to velká pocta pro naše hasiče, a hlavním důvodem tohoto ocenění je především práce našich hasičů s mládeží. (lan)

    OdpovědětVymazat
  2. Mezi naše hasiče zavítal na tuto výroční schůzi nejen Ludvík Procházka, starosta Okresního sdružení hasičů Znojmo, ale dokonce Ing. Karel Richter, starosta celorepublikového Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Důvodem návštěvy bylo především ocenění příkladné práce našeho SDH s mládeží. (lan)

    OdpovědětVymazat