neděle 8. prosince 2013

Božice v médiích prostřednictvím videí

Na webové stránce http://www.videomix.cz/videa/Bo%C5%BEice/ najdete nebývalé množství různě zajímavých a různě kvalitních videozáznamů o událostech v Božicích.

Myslím, že je docela škoda, že o nich nevíme trošku víc, a tak doporučuji vaší pozornosti aspoň takto. Naposledy přidané video pochází ze 7.11.2013 a týká se sklizně pšenice na božické farmě.
Zajímavá jsou videa mapující historii božické kopané, když naši hráči vybojovali účast v okresním přeboru, no a v neposlední řadě jsou zde stále živá videa ze společenských akcí, hlavně božických fašanků a plesů.
Máte-li ještě nějaký jiný zajímavý videoodkaz, napište a přidejte jej v diskuzi.
         Ladislav Nevrkla

4 komentáře:

  1. Jestli toto doporučujete k pozornosti nás všech, tak by to měla být aspoň opravdová skutečnost a ne fotomontáž Luboše Petráše. Pokud se podíváte na jeho Facebook, tak jich tam ještě nějaké množství najdete ke shlédnutí. Prostě žádná HISTORIE ZE SKLIZNĚ PŠENICE, pouze opravdu fotomontáž a to se týká i sklizně řepy. Na doporučované webové stránce opravdu velké množství videí, které jsou pravdivé a hlavně je pod nimi podepsaný autor, ale u těchto je přidaný "vtipně" autor - farma božice?!?, k čemuž už není opravdu co dodat. (me)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím proč se zde ozvalo moje jméno když videa nejsou moje.. Je pravda že na mojem profilu se dá najít hodně takových videí ale tyto nejsou moje.. ani Youtube kanál není můj, a na svém kanále mám videa se stroji Farmy Božice a.s. z polí v Božicích.. Takže nevím proč tu nejsou spíš ty!
      (Luboš Petráš)

      Vymazat
    2. Pokud chcete fotky z Farmy Božice a.s. tak zde: https://www.facebook.com/ZemZnojmo?ref=hl
      Fotky za prací!
      ŽÁDNÁ HRA!

      Vymazat
    3. Tady máte reálný fotky a videa s okolí božic https://www.facebook.com/ZemZnojmo

      Vymazat